cites

Escrich en vulgar valenciana, per ço que la nacio d’on yo so natural se’n puixa alegrar e molt ajudar...
Joanot Martorell

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya:

ENLLAÇOS

DARRERS ENLLAÇOS

Vaavant    

Les TIC al servici de la llengua i cultura valencianes ... Tots els drets reservats per www.vaavant.org 2008-2009.

El nostre objectiu és la promoció, difusió i normalisació de la llengua i cultura valencianes.

El modo de colaborar per la nostra banda, és la de desenrollar aplicacions en les Tecnologies d´Informació i Comunicació (TIC) per a que el nostre anhelat objectiu siga realitat en un futur molt pròxim. Tot lo que fem, ho fem d´una manera desinteressada i sense pertànyer a ninguna associació, ni institució, ni grup polític.

Tot per la llengua i cultura valencianes: ¡Tot pel poble valencià!. Si compartixes el nostre objectiu i el nostre amor per ad esta terra, contacta en nosatres; junts podrem fer moltes més coses.


 
Entelv    

Portal web d´informacio de l´Encontre de Noves Tecnologies en Llengua Valenciana, enguany es fara la 2ª edicio. L´encontre està organisat per les següents webs: Valencian.org, LlenguaValencianaSi.com, SoftwareValencia.com i Vaavant.org.  


 
Jovens Nacionalistes d´Unio Valenciana    

Jovens Nacionalistes d´Unio Valenciana es l´organisacio politica-jovenil vinculada a Unio Valenciana, el primer partit politic valencianiste i nacionaliste des de la Democracia...

1. Treballem constantment per a aplegar a les institucions de govern per a fer-les lliures i que estes treballen per la nostra Nacio Valenciana.

2. Treballem per a que la Nacio Valenciana tinga el mateix tracte d´igualtat i respecte dins de les nacions que conformen Europa i el mon...

La voluntat de treball i ilusio, considerem que es fonamental per a que efectivament pogam creixer, estar presents en la societat proclamant lo que som, prenint decisions, sent actius i, lo que es molt important, contribuint a transmetre els nostres valors, drets historics, senyes d´identitat, llengua, cultura, tradicions, constums...


 
Regne de Mallorca    
Benvenguts an es blog de sa llengo, sa cultura i sa història de Mallorca. Bienvenidos al blog de la lengua, la cultura y la historia de Mallorca.
 
Iniciacio al Valencianisme    
Blog que conté el llibre de Voro Vendrell i Matoses, titulat "Iniciacio al Valencianisme", editat per Lo Rat Penat.
 
Una veu en blau Benicarlo    
Aci podreu llegir en valencià, este es un blog que està escrit en les Normes d´El Puig, un espai lliure per a defendre Benicarlo i la Llengua Valenciana. Sentiment valencià, sentiment benicarlando.  
 
Simó Santoja    
Recopilacio d´articuls de D. Vicent L. Simó Santonja, publicats en el periodic "Valéncia Hui", ya desaparegut, i ordenats per categories. Incorpora un buscador intern i alguns enllaços en atres webs o blogs.
 
La Senyera: Poesía e historia    

Seccio del blog dedicada a la Real Senyera Valenciana, conté Poesia, Historia de la Real Senyera i tambe historia d´atra senyera (la catalana), treballs de diversos autors.

Diuen lo següent: "NOTA: Algunos de los textos han sido extraídos de diversas publicaciones de la "Editorial Federico Doménech, S.A.". Agradecemos a la mencionada editorial su valencianía militante. Dichos textos están escritos en lengua castellana en deferencia a los valencianos nacidos en las comarcas castellano-parlantes. Nuestra Senyera es la bandera de todos, sin exclusión".


 
Russafi    

Des de fa mes de vintincinc anys que els valencians estem patint, en la complicitat dels politics que mos governen, la catalanisacio del nostre Regne de Valencia. En esta lluita figurem com a oposicio als interessos politics els "blaveros".

El blaverisme naixque quant s´estava gestant la preautonomia valenciana, alla per finals dels anys setanta del passat sigle. I naixque com a oposicio a les actituts politiques dels parlamentaris que, en sa majoria, volien convertir la nostra terra com un apendix mes de Catalunya.


 
José Vicente Gómez Bayarri    
Bienvenido a la página Web de José Vicente Gómez Bayarri. Contiene su historial, fotos, portadas de algunos libros y numerosos artículos periodísticos. Si quieres dejar algún mensaje o deseas formular alguna sugerencia puedes hacerlo aquí.
 
<< Anterior   1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19  Següent >>
185 registres trobats