cites

"perque yo, a manament de vostra senyoria, ho he tret de lati, en nostra vulgada lengua materna valenciana aixi com he pogut, jatssessia que altres l´hagen tret en lengua cathalana".
En el prolec de la seua traduccio del "Valeri Maxim"
Antoni Canals (1352-1419)

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya:

ENLLAÇOS

DARRERS ENLLAÇOS

Llengua Valenciana    

Pàgina de la secció de Llengua i lliteratura de la RACV.

Fins ara t’havies quedat mirant l’infinit quan no sabies cóm escriure una paraula, pero ara vas a tindre la millor ferramenta per a escriure en valencià en el teu ordenador.

Te presentem la Versió 2.0 del Corrector Ortogràfic de Valencià, segona versió notablement ampliada i corregida.

Per a que escriure en llengua valenciana te resulte fàcil, cómodo i senzill. Dispons en esta ‘suite’ dels més alvançats i potents programes de gestió: full de Càlcul, processador de texts, dibuix, presentacions gràfiques i bases de senyes.


 
Moviment Estudiantil Valencianiste    
El Moviment Estudiantil Valencianiste (MEV) es un grup o sindicat valencianiste que lluita en les aules per les senyes d´identitat valencianes. El MEV comprén des de l´ESO, fins al bachillerat i el seu principal pilar es la documentacio i l´informacio. Es va crear en Giner del 2008, i poc a poc ha anat creixent fins ad hui.
 
El Blog de Masclet    
Interessant blog de cultura valenciana, que conté: articuls d´opinio, archiu d´articuls, etiquetes, enllaços en atres blogs i d´interes, aixina com, atra informacio diversa.
 
Libertad día a día. Diario de Wenley Palacios    

Blog de Wenley Palacios, que conté: Opinions i articuls publicats en prensa, discursos, versos i atres escrits, aixina com, un buscador intern per a poder localisar algun text en qüestio.


 
Al-Balanci    

Blog que conté diversa informacio d´interes, com: articuls d´opinio, archiu per dades, seccio d´enllaços, buscador intern i videos, entre atres coses.


 
GAV-TV    

Portal web del Grup d´Accio Valencianista a on es van penjant, entre atres coses, les conferencies que organisa el GAV dins del cicle dels ultims dijous de mes.

Des de la web mos diuen: "Qui Som: Mosatros som simplement Valencianistes que en certa mida ya estem farts de que la classe politica mos estiga prenent el pel en temes tant importants com son els de nostra Cultura, Historia i Llengua. Volem enaltir tot lo Valencià, donant prioritat a aquells que son coneixedors i defensors de nostra Historia, Llengua i Cultura propia, i diferencià, els oferim este espai ahon lliurement serà oferit a tot aquell que busque informacio historica valenciana sense cap manipulacio pancatalanista".


 
Entitat cultural valenciana El Piló    

En Burjassot i en l´any 1978 va naixer esta entitat cultural en l´anim de recuperar i mantindre els valors fonamentals del poble valencià.

El Piló disposa d´un local en propietat rehabilitat que consta de dos plantes. En la planta baixa està situat el bar, escenari i sala d´us multiple a mes de servicis sanitaris incluits per a minusvalits. En la planta alta està la biblioteca en mes de 5.000 volums, la majoria de temes valencians, el despaig, sala de reunions i taller de manualitats.

Seccions de folklore, pintura, narrativa i jocs tradicionals. El Piló convoca tots els anys uns premis i una beca lliteraries.


 
Noms valencians    

Noms valencians i en valencià. T´oferim l´informació més completa sobre noms valencians que pots trobar en internet.

Més de 1.200 noms. Informació precisa sobre l´orige i significat. Resenyes històriques i culturals. Correspondència en castellà.

Ademés, t´ho posem fàcil. Pots rebre sugerències de noms per al teu chiquet de bolquerets, buscar alfabèticament o des del castellà.


 
Guia Valencianista    

Naix un nova pagina web que vol ser el referent d´internet en enllaços Valencianistes. La pagina conta en seccions d´Associacions, Institucions, Editorials, Deports, Mijos de Comunicacio, Programes, Musica i moltes seccions mes.

La proposta d´esta web naix a nivell associatiu, apartat de la politica, per a trobar un Email de contacte o un Telefon per a contactar en l´associacio rapidament. Des de Guia Valencianista conviden a totes les Associacions i pagines webs a registrar-se gratuitament ya que el proxim 9 d´octubre se repartiran panfletos entre la gent de fora del moviment Valencianiste per a que conega les diverses webs Valencianistes de tot tipo que se trobaran en la guia.

Tambe estarà la seccio de noticies on se ficaran noticies relacionades de totes les webs de la guia.


 
Valencia Canta    

Valencia Canta saluda a todos los amigos y simpatizantes y os invita a participar en este proyecto colaborando con vuestros aportes, siempre que estos mantengan el espíritu del blog. Contacta con nosotros. 

Coneix lo Regne de Valencia, nostra llengua valenciana, la nostra historia, gent, festes, les nostres costums... ¡¡Coneixer-lo es amar-lo!!


 
<< Anterior   1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19  Següent >>
185 registres trobats