cites

Los mallorquines hablan una lengua que es tan antigua como el inglés y más pura que el catalán o el provenzal, sus parientes más cercanos.
Robert Graves

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya:

ENLLAÇOS

Associacions culturals

Colectiu Aitana    
colectEl Colectiu Aitana es una plataforma cultural creada per a la difusio i divulgacio de la llengua, la cultura, l’historia i les tradicions propies de les comarques de L’Alcoya, La Foya de Castalla i El Comtat.
 
Grup d´Accio Valencianista    

gavEl G.A.V. es fundà oficialment en octubre de 1977, encara que ya des de l´any anterior estava en plena activitat.

Naixqué fruit d´una necessitat imperiosa per defendre els interessos valencians, que en eixos anys eren cruelment atacats.

El GAV es una de les principals entitats que firmen en 1981 les Normes d´El Puig. Destaca com a membre mes actiu de la Plataforma Normes d´El Puig i de la Coordinadora d´Entitats Culturals del Regne de Valencia, de la que es membre fundador. 


 
Associacio d’Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)    
AELLVA és una associació que reunix a més de 80 escritors en Llengua Valenciana.

Des d´esta web podràs saber més sobre els nostres escritors, conéixer les nostres activitats, consultar nostra Biblioteca Valenciana Virtual en texts d’escritors valencians clàssics i contemporàneus. Completa informació i artículs sobre la Llengua Valenciana estàn disponibles al visitant. Resoldre els dubtes que pugues tindre sobre la Llengua Valenciana i la seua situació actual.


 
<< Anterior   1 | 2 | 3 | 4
33 registres trobats