cites

Pero es el caso que Valencia no quiere ser otra cosa que Valencia. Su lengua, la valenciana, difiere lo bastante de la catalana para poder permitirse gramática y vocabulario propios
Salvador de Madariaga

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya:

ENLLAÇOS

DARRERS ENLLAÇOS

El valencianisme    
Blog de recent creacio que nos diu: "Comence una nova -i espere que definitiva- etapa en això dels quaderns d´internet. Com els anteriors, este serà un quadern personal, pero diferent. No per temàtica, que com haureu vist els que em coneixeu, és la mateixa. Sino per la forma de fer-ho: més asèptic, en més serietat, més pensat i repensat a l´hora de ser escrit, en més humiltat si cap i sense ànims d´ofendre a ningú (si és que alguna volta ho he fet)".... "Com el blog està per fer, l´aniré completant en el pas dels dies, posant els enllaços pertinents, les categories convenients, les pàgines necessàries, etc..."
 
Associació Cultural L´Horta    
L´associació cultural l´Horta es una entitat valencianista que el seu fí es la promoció, defensa, i difusió de la llengua i cultura valenciana. Junt a l´ajuda de grans valencianistes estem duent a cap un somni de lluita contra l´imposició i absorció cultural que està patint nostre Regne. Dins d´esta associació se faran excursions, exposicions i actes culturals, també anirem recuperant archius antics, histories, poesies, dits etc... sempre en nostra irrenunciable llengua valenciana. Des d´este Blog i d´esta presidència, que modestament sols pot aportar un granet d´arena més a la lluita que està duent el poble de valencià en la defensa de la seua llengua i cultura, vos brindre tota l´ajuda que estiga en les nostres mans. ¡VIXCA LO REGNE DE VALÉNCIA!
 
Valencià és llengua    
Interessant Blog sobre Valencianisme, Politica i Cultura, que conté articuls d´opinio, enllaços en atres web i blogs, etiquetes i direccionament ad atres utilitats com: twitter, youtube i facebook, del mateix blog.
 
El Blog de Vicente Rubio    
Blog que conté articuls d´opinio de temes d´actualitat i enllaços en atres webs i blogs amics. Nos diu: "El que me conoce sabe que soy sincero, normal, un poco visceral y quizá un poco ´grasioset´, cosa que a muchos no les gusta y no me lo perdonan, pero que se fastidien".
 
Documents Valencians    
Blog en defensa de la llengua i la cultura valenciana, que conté cites historiques en defensa de la Llengua Valenciana, seccions de llibres, hemeroteca, escritors, clasificacio tematica, videos i enllaços en atres webs i blogs.
 
Valencianistes per Algemesi    

Blog de recent creacio, que conté articuls d´opinio i enllaços ad atres webs d´interes, mos diuen:

"Hui dia 18 de maig estem orgullosos de poder inaugurar un nou “Blog” en clau valencianista, com no podria ser d´atra manera, escrit en les nostres tradicionals normes d´El Puig. El sentiment de valenciania de molts algemesinencs/es mos ha dut a crear este “blog” que, esperem, tinga una bona acollida en la ret. Durant el transcurs d´este blog donarem a conéixer als nostres navegants les noticies mes sonades ocorregudes en Algemesí, així com tota classe d´informació e historia sobre la ciutat."


 
Asociación Cultural Colectivo 33    

Blog de l´associacio castellonenca Colectiu 33 que conté informacio sobre les seues activitats (conferencies, presentacions de llibres, tertulies de radio i TV, etc...), contingut de les mateixes en text i video, enllaços a blogs i webs d´interes.

Entre atres coses nos diuen: "Constatamos que vivimos en una sociedad que no nos gusta por una multiplicidad de motivos, y no nos resignamos a permanecer inactivos ante el desmoronamiento espiritual de un pueblo que tanto ha dado a la Humanidad a lo largo de la Historia".


 
Colectiu Signes    
Blog de recent creacio que nos diuen: "Som un grup d´opinio format per ciutadans valencians en la finalitat de desenrollar el nostre pensament politic valencianiste i compartir-lo en la societat valenciana. Treballem les nostres reflexions i opinions a partir d´una perspectiva constitucionalista i de maxim respecte als signes identitaris genuïnament valencians".
 
Accio Regne de Valencia    
Pagina de la coordinadora Accio Regne de Valencia (Accio cultural, social i economica del Regne de Valencia).
 
Josué Ferrer    
Blog de Josué Ferrer, que conté articuls d´opinio, comentaris, archius i classificacio per categories, enllaços en atres blogs i webs i prensa digital.
 
<< Anterior   1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19  Següent >>
185 registres trobats