cites

Acaba la Biblia molt vera e catholica, treta de una biblia del noble mossen Berenguer Vives de Boil, cavaller, la qual fon trellada de aquella propia que fon arromançada, en lo monestir de Portacoeli, de llengua latina en la nostra valenciana.
Bonifaci Ferrer (1478)

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya:

ENLLAÇOS

DARRERS ENLLAÇOS

El valencianisme    
Blog de recent creacio que nos diu: "Comence una nova -i espere que definitiva- etapa en això dels quaderns d´internet. Com els anteriors, este serà un quadern personal, pero diferent. No per temàtica, que com haureu vist els que em coneixeu, és la mateixa. Sino per la forma de fer-ho: més asèptic, en més serietat, més pensat i repensat a l´hora de ser escrit, en més humiltat si cap i sense ànims d´ofendre a ningú (si és que alguna volta ho he fet)".... "Com el blog està per fer, l´aniré completant en el pas dels dies, posant els enllaços pertinents, les categories convenients, les pàgines necessàries, etc..."
 
Associació Cultural L´Horta    
L´associació cultural l´Horta es una entitat valencianista que el seu fí es la promoció, defensa, i difusió de la llengua i cultura valenciana. Junt a l´ajuda de grans valencianistes estem duent a cap un somni de lluita contra l´imposició i absorció cultural que està patint nostre Regne. Dins d´esta associació se faran excursions, exposicions i actes culturals, també anirem recuperant archius antics, histories, poesies, dits etc... sempre en nostra irrenunciable llengua valenciana. Des d´este Blog i d´esta presidència, que modestament sols pot aportar un granet d´arena més a la lluita que està duent el poble de valencià en la defensa de la seua llengua i cultura, vos brindre tota l´ajuda que estiga en les nostres mans. ¡VIXCA LO REGNE DE VALÉNCIA!
 
Valencià és llengua    
Interessant Blog sobre Valencianisme, Politica i Cultura, que conté articuls d´opinio, enllaços en atres web i blogs, etiquetes i direccionament ad atres utilitats com: twitter, youtube i facebook, del mateix blog.
 
El Blog de Vicente Rubio    
Blog que conté articuls d´opinio de temes d´actualitat i enllaços en atres webs i blogs amics. Nos diu: "El que me conoce sabe que soy sincero, normal, un poco visceral y quizá un poco ´grasioset´, cosa que a muchos no les gusta y no me lo perdonan, pero que se fastidien".
 
Documents Valencians    
Blog en defensa de la llengua i la cultura valenciana, que conté cites historiques en defensa de la Llengua Valenciana, seccions de llibres, hemeroteca, escritors, clasificacio tematica, videos i enllaços en atres webs i blogs.
 
Valencianistes per Algemesi    

Blog de recent creacio, que conté articuls d´opinio i enllaços ad atres webs d´interes, mos diuen:

"Hui dia 18 de maig estem orgullosos de poder inaugurar un nou “Blog” en clau valencianista, com no podria ser d´atra manera, escrit en les nostres tradicionals normes d´El Puig. El sentiment de valenciania de molts algemesinencs/es mos ha dut a crear este “blog” que, esperem, tinga una bona acollida en la ret. Durant el transcurs d´este blog donarem a conéixer als nostres navegants les noticies mes sonades ocorregudes en Algemesí, així com tota classe d´informació e historia sobre la ciutat."


 
Asociación Cultural Colectivo 33    

Blog de l´associacio castellonenca Colectiu 33 que conté informacio sobre les seues activitats (conferencies, presentacions de llibres, tertulies de radio i TV, etc...), contingut de les mateixes en text i video, enllaços a blogs i webs d´interes.

Entre atres coses nos diuen: "Constatamos que vivimos en una sociedad que no nos gusta por una multiplicidad de motivos, y no nos resignamos a permanecer inactivos ante el desmoronamiento espiritual de un pueblo que tanto ha dado a la Humanidad a lo largo de la Historia".


 
Colectiu Signes    
Blog de recent creacio que nos diuen: "Som un grup d´opinio format per ciutadans valencians en la finalitat de desenrollar el nostre pensament politic valencianiste i compartir-lo en la societat valenciana. Treballem les nostres reflexions i opinions a partir d´una perspectiva constitucionalista i de maxim respecte als signes identitaris genuïnament valencians".
 
Accio Regne de Valencia    
Pagina de la coordinadora Accio Regne de Valencia (Accio cultural, social i economica del Regne de Valencia).
 
Josué Ferrer    
Blog de Josué Ferrer, que conté articuls d´opinio, comentaris, archius i classificacio per categories, enllaços en atres blogs i webs i prensa digital.
 
<< Anterior   1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19  Següent >>
185 registres trobats