cites

Nadie podrá asegurar que el valenciano y el mallorquín sean dialectos del catalán en el verdadero sentido de la palabra. Los tres se han desarrollado con absoluta simultaneidad de tiempo y divergencias léxicas, sin influirse mutuamente
Carreras i Candi

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya:

ENLLAÇOS

Blogs

Al-Balanci    

Blog que conté diversa informacio d´interes, com: articuls d´opinio, archiu per dades, seccio d´enllaços, buscador intern i videos, entre atres coses.


 
Valencia Canta    

Valencia Canta saluda a todos los amigos y simpatizantes y os invita a participar en este proyecto colaborando con vuestros aportes, siempre que estos mantengan el espíritu del blog. Contacta con nosotros. 

Coneix lo Regne de Valencia, nostra llengua valenciana, la nostra historia, gent, festes, les nostres costums... ¡¡Coneixer-lo es amar-lo!!


 
Regne de Mallorca    
Benvenguts an es blog de sa llengo, sa cultura i sa història de Mallorca. Bienvenidos al blog de la lengua, la cultura y la historia de Mallorca.
 
Iniciacio al Valencianisme    
Blog que conté el llibre de Voro Vendrell i Matoses, titulat "Iniciacio al Valencianisme", editat per Lo Rat Penat.
 
Una veu en blau Benicarlo    
Aci podreu llegir en valencià, este es un blog que està escrit en les Normes d´El Puig, un espai lliure per a defendre Benicarlo i la Llengua Valenciana. Sentiment valencià, sentiment benicarlando.  
 
La Senyera: Poesía e historia    

Seccio del blog dedicada a la Real Senyera Valenciana, conté Poesia, Historia de la Real Senyera i tambe historia d´atra senyera (la catalana), treballs de diversos autors.

Diuen lo següent: "NOTA: Algunos de los textos han sido extraídos de diversas publicaciones de la "Editorial Federico Doménech, S.A.". Agradecemos a la mencionada editorial su valencianía militante. Dichos textos están escritos en lengua castellana en deferencia a los valencianos nacidos en las comarcas castellano-parlantes. Nuestra Senyera es la bandera de todos, sin exclusión".


 
Russafi    

Des de fa mes de vintincinc anys que els valencians estem patint, en la complicitat dels politics que mos governen, la catalanisacio del nostre Regne de Valencia. En esta lluita figurem com a oposicio als interessos politics els "blaveros".

El blaverisme naixque quant s´estava gestant la preautonomia valenciana, alla per finals dels anys setanta del passat sigle. I naixque com a oposicio a les actituts politiques dels parlamentaris que, en sa majoria, volien convertir la nostra terra com un apendix mes de Catalunya.


 
Aledua    
D´entre les ruïnes renaixerà un poble que serà capaç de recuperar tot allò que li havien furtat.
 
Reino de Valencia    
Historia y actualidad del Reino de Valencia. Este blog contiene información de actualidad y otras secciones diversas como: Senyera, Siglo XV, Ricardo Tormo, Sorolla, Valencia antigua, etc...
 
Llibertat de pensament    
Quadern valencianiste de lliure pensament per al moviment social valencià. Robèrt en essència. Blog en contingut divers: Reflexions valencianistes, valencianisme, extremismes, politica, memories, articuls, enllaços, etc...
 
<< Anterior   1 | 2 | 3 | 4 | 5  Següent >>
41 registres trobats