cites

...me atrevire expondre: no solament de lengua anglesa en portoguesa. Mas encara de portoguesa en vulgar valenciana: perço que la nacio don yo so natural sen puxa alegrar...
Joanot Martorell (1413-1468)

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya:

ENLLAÇOS

Revistes digitals

Valencia Freedom    
Esta web está dedicada a todas las victimas de las imposiciones catalanistas, a aquellas que han sufrido el terrorismo de fanáticos nacionalistas y en especial a aquellos ciudadanos que día a día se sienten orgullosos de ser españoles allí donde estén.
 
Idioma Valencià    
idiomvalPagina web feta en homenage a totes les mares i pares que han vollgut i sabut transmetre als seus fills la genuina llengua valenciana que van heretar dels seus antepassats.
 
Llengua Valenciana SI    

llvsPagina inicial de la web Llengua Valenciana Si. Web dedicada al valencianisme a tot lo relacionat en Valencia, la seua llengua sobre tot, la seua cultura, les seues costums, la seua forma de viure.

Página inicial de la web Lengua Valenciana Si. Web dedicada al valencianismo a todo lo relacionado con Valencia, su lengua sobre todo, su cultura, sus costumbres, su forma de vivir.


 
Revista El Puig    
Revista editada per l´Associacio Culturo Jovenil Mossarabia.
 
Revista Revers i Gom Llibres    

reversRevista bimensual de cultura valenciana. De venda en els quioscs anunciats en la nostra web. Escrita en Normes d´El Puig.


 
El palleter    
elpalleterDiari digital d´informacio, opinio i noticies del reine de Valencia. L´unic mig de comunicacio valencianiste. El portal del valencianisme, creixent dia a dia per a ser el referent de tot el valencianisme
 
<< Anterior   1 | 2
16 registres trobats