cites

La trenta e dues es que aquesta terra ha lenguatge compost de diverses lengues que li son entorn, e de cascuna a retengut ço que millor li es, e ha lexats los pus durs e los pus mals sonants vocables dels altres, he ha presos los millors. E no res menys trobarets dins aquesta beneyta ciutat qui us pot ensenyar les principals lengues del mon. Axi com son lati, ebraych e morisch
Francesc Eiximenis

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya:

ENLLAÇOS

Difusio de la llengua

Llengua i tecnologia    
Benvingut/da ad est espai de llengua, tecnologia i informàtica. L´objectiu d´esta web és compartir servicis i ferramentes lliures creades per a facilitar l´us i aprenentage del valencià. Si vols dir-nos alguna cosa, colaborar, demanar ajuda, enviar una sugerència, lo que siga... En tot lo referent a la llengua s´utilisen les recomanacions i treballs de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana.
 
Idioma Valenciano    

Pagina web en castellà, sobre l´Idioma Valencià, conté articuls d´historia, estudis, sigle d´Or, explicacio del conflicte llingüistic, dialectes i el conflicte politic sobre l´Idioma Valencià.

Apart d´atres articuls, enllaços i recursos per a deprendre l´Idioma.


 
Lengua Valenciana    

Página web en castellano de la Real Academia de Cultura Valenciana (RACV).

En estos primeros años del siglo XXI, los valencianos y concretamente nuestra lengua, estamos pasando por una de las situaciones más difíciles de nuestra historia, que si nadie lo remedia, puede llevarnos a perder gran parte de nuestro patrimonio cultural, nuestras señas de identidad como pueblo, y las mismas raíces en las que se ha sustentado la actual Comunidad Valenciana, el antiguo reino cristiano que fundó Jaime I en 1238 sobre los cimientos puestos un par de siglos antes por el primer monarca de Valencia...


 
¿Llengua catalana o dialecte barceloní?    
El Catalán es una lengua romance hablada habitualmente por 2.742.600 personas y entendida por 5.837.874 de personas en Cataluña (España). Además de en Cataluña, el Catalán se habla en Andorra. No obstante, ciertos intereses expansionistas, han llevado al pancatalanismo a intentar anexionar otras lenguas y territorios como el Mallorquín/Balear, el Aragonés y el Valenciano.
 
Per a mosatros    
Web d´actualitat valencianista. Valencianisme en defensa de les nostres senyes d´identitat, la llengua valenciana, la Real Senyera, l´historica denominacio de Regne de Valéncia, la cultura valenciana i la llibertat.
Som valencians mai catalans.
 
 
Uiquipedia    

Uiquipèdia és l´enciclopèdia lliure en Valencià. Els artículs d´esta enciclopèdia seguixen les Normes del Puig, que reflectixen la Llengua Valenciana.
 
Regne de Valencia    
Esta web naix en l´intencio de ser un mig per a que tots aquells que defenem l´historic Regne de Valencia, la seua Llengua Valenciana, les seues senyes d´identitat propies i les seues tradicions pugam trobar informacio en la que rebatre tota la sarta de mentires que el catalanisme està des de fa ya molt de temps inculcant entre la nostra gent, sobre tot als nostres chiquets en les escoles.
 
Catedra Fullana de llengua valenciana    

El principal objectiu d´este treball es homenajar al mes prestigios i ilustre filolec de la Llengua Valenciana de tots els temps: el catedratic R.P. Lluïs Fullana Mira. Web dedicà al pare de la Filologia Valenciana, per a coneixer i divulgar la seua figura i obra llingüistica. 

El millor homenage que podem fer-li els defensors i amants de "la nostra dolça Llengua Valenciana" -com sempre dia este eminent investigaor- es recordar la seua vida i obra d´estudi cientific de la Llengua Valenciana.


 
Software Valencià    

softvalencia

Tot lo que necessites a nivell informatic i en valencià. Descarrega gratuita de programes.

Diccionari valencià-castellà i valencià-angles. Traduccio de programes informatics al valencià.

Ademes, musica, forums i colaboracio en els usuaris en programes informatics. 


 
Valencian.org    

valenciaorg

El portal internacional de la Llengua Valenciana. Proyecte de la Seccio de Llengua i Lliteratura de la Real Academia de Cultura Valenciana (RACV), per a la promocio internacional del valencià. Versions en valencià, castellà, angles, alema i frances. 

En este portal voste trobarà llibres en format digital (Biblioteca virtual), estudis, articuls, noticies, recursos, enllaços i completa informacio sobre la Llengua Valenciana.


 
<< Anterior   1 | 2
20 registres trobats