cites

La valenciana, graciosa lengua, con quien sólo la portuguesa puede competir en ser dulce y agradable.
Miguel de Cervantes

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya:

ENLLAÇOS

Blogs

Colectiu Signes    
Blog de recent creacio que nos diuen: "Som un grup d´opinio format per ciutadans valencians en la finalitat de desenrollar el nostre pensament politic valencianiste i compartir-lo en la societat valenciana. Treballem les nostres reflexions i opinions a partir d´una perspectiva constitucionalista i de maxim respecte als signes identitaris genuïnament valencians".
 
Per supost... en Llengua Valenciana    
Interessant blog de recent creacio, que conté documents i treballs sobre lliteratura en llengua valenciana, articuls d´opinio i enllaços en atres blogs i pagines amigues.
 
Nostre diari    
Blog de noticies en llengua valenciana, que conté comunicats, articuls d´opinio i enllaços en atres webs i blogs.
 
Defensors de lo Regne    

Este blog està fet per valencianistes i per a valencianistes, i en ell pots informar-te sobre les noticies del mon valencianista, compartir impressions i en definitiva passar un bon rato en companyia de germans. Tambe volem donar a coneixer esta i mes ueps per a motivar que jovens que senten el sentiment valencianiste i no saben com expressar-ho s´unixquen a la causa valencianista.

No plores per una terra que lluita, lluita per una terra que plora.


 
Nit en blau    
Blog de Raül Cerdá, natural de Vilamarchant, president nacional de les JJNUV, que conté articuls d´opinio.
 
Independència Valenciana    
Independència Valenciana és un blog d´encontre entre tots els independentistes valencians. Volem que Valéncia siga una nació independent per a evitar imposicions culturals, atentats contra la naturalea valenciana i fruir d´una Valéncia més lliure. Els nostres pilars per a defendre Valéncia son l´ecologisme, el progressisme, el valencianisme i la conservació del patrimoni, llengua i cultura valenciana.
 
Opinions Valencianistes    
Blog d´opinió de Pere Martí. Pere Martí va nàixer en la ciutat de Valéncia en l´any 1973. En 1991, contant en díhuit anys, ya tingué ocasió de votar en les seues primeres eleccions, fent-ho en clau valenciana i valencianista. Pronte, es vincularia al mon valencianiste; inicialment com a simpatisant, per a passar anys després a la militància activa...
 
Valencianistes    
Blog de la Plataforma Jovenil Valencianista de Monover. El valencianisme jovenil en el Vinalopo Mig.
 
A la lluna de Valencia    
Croniques des de la dissidencia. Jesu Masia naix en el Cap i Casal en 1974, es psicolec, ha format part de diverses associacions valencianistes i ha participat en les principals revistes valencianistes
 
El Blog de Masclet    
Interessant blog de cultura valenciana, que conté: articuls d´opinio, archiu d´articuls, etiquetes, enllaços en atres blogs i d´interes, aixina com, atra informacio diversa.
 
<< Anterior   1 | 2 | 3 | 4 | 5  Següent >>
41 registres trobats