cites

Nadie podrá asegurar que el valenciano y el mallorquín sean dialectos del catalán en el verdadero sentido de la palabra. Los tres se han desarrollado con absoluta simultaneidad de tiempo y divergencias léxicas, sin influirse mutuamente
Carreras i Candi

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya:

ENLLAÇOS

DARRERS ENLLAÇOS

Valencia Universitaria    
Valencia Universitaria (VU) som, en 16 anys a les nostres esquenes, una associacio d´estudiants valencians hui en dia assentada en tots els campus de l´Universitat de Valencia Estudi General (Blasco Ibàñez, Tarongers, Burjassot).

VU naixque, en 1988, en la finalitat de fer valencianisme i treballar per una ensenyança publica, de calitat i valenciana.


 
Estudiants Valencianistes de la Politecnica    

upv

 

 

 

Estudiants Valencianistes de la Politecnica es una associacio que naixque en abril de 1995 com a conseqüencia de les inquietuts comuns d’un grup d’estudiants.

Una associacio universitaria consolidada com EVP, està en continua renovacio, puix mentres uns finalisen la seua estancia en l’universitat, uns atres comencen. Pero EVP no la formen soles estudiants, ya que no tanquem les portes a ningu. A mes hem conseguit una cosa molt important, la major part dels nostres socis continuen sent-ho despres de finalisar els seus estudis en l’universitat.


 
Ricardo García Moya    *****

Ricardo GarcíaLos escritos de Ricardo García Moya sacan a la luz toda la manipulación lingüística e histórico-documental que el imperialismo expansionista pancatalán viene realizando desde hace ya muchas décadas al Idioma Valenciano y a otras señas de identidad propias del pueblo Valenciano.

Manipulación que no tiene otra finalidad más que la de, a través de la mentira, intentar confundir a la opinión pública para que crea que Valenciano y catalán son una misma cosa, e intentar incluir y subyugar al pueblo Valenciano dentro de unos ficticios e inventados "països catalans" (hoy "eurorregión"), que jamás han existido y de los que, obviamente, el histórico Reino de Valencia nunca ha formado parte.


 
Revista Revers i Gom Llibres    

reversRevista bimensual de cultura valenciana. De venda en els quioscs anunciats en la nostra web. Escrita en Normes d´El Puig.


 
Lo Rat Penat    

loratpenat

 

 

 

Lo Rat Penat -sempre des del respecte a les diferents formes de pensar i a les diferents llengües i cultures- es una associacio compromesa en la Patria Valenciana i en els valors que l´integren, i per aixo la seua força moral, que junt al seu mestrage en l´ensenyança de la llengua valenciana ha fet que les seues accions i propostes culturals s´hagen vist en moltes ocasions recolzades amplament per la ciutadania valenciana, en la qual, a mes, desperta un gran respecte i admiracio, despres de mes de 125 anys d´esforç i treball de generacions de valencians, `amadors de les glories valencianes´.


 
El palleter    
elpalleterDiari digital d´informacio, opinio i noticies del reine de Valencia. L´unic mig de comunicacio valencianiste. El portal del valencianisme, creixent dia a dia per a ser el referent de tot el valencianisme
 
Unio Valenciana    

unioUnio Valenciana nace con el objetivo de jugar un papel determinante en la política valenciana y hacerlo desde el planteamiento básico de defensa de los intereses y reivindicaciones de la mayoría, en un proyecto nacionalista valenciano, vertebrador y conciliador.

Unió Valenciana és una opció política valencianista que propugna, des d´un plantejament nacionaliste valencià, integrador, solidari i de conciliació, un proyecte global per a la nostra Nacionalitat; respectuós en l´identitat valenciana i compromés en la defensa dels interessos econòmics, socials, culturals i territorials de la Comunitat Autònoma Valenciana. 


 
Coalicio Valenciana    

Els valencians som un poble orgullos de les seues arrails historiques, content del seu passat i ilusionat pel seu futur, convençut de que necessita una opcio valenciana que parle en clau valenciana i sense complexos ni servilismes.


 
Federacio Coordinadora d´Entitats Culturals del Regne de Valencia    

fcervLa mes antiga i representativa estructura federativa del Valencianisme Cultural. Mes de 20 anys al servici del poble valencià.

La FCECRV es va fundar al poc de temps de restaurada la democracia i en un moment decisiu per al poble valencià: lograr l´estatut d`autonomia i acabar en lo perill i l´amenaça que patien els nostres simbols d´identitat; bandera, titul, himne i llengua; entre atres valors de la terra valenciana.


 
Front per les Identitats i Llengües Amenaçades    
fillaPer a denunciar i lluitar per a que es respecte i fomente, de forma efectiva, el dret de tots els europeus a conservar el seu patrimoni llingüistic real, i acabar en els sutils casos d´etnocidi llingüistic que pretenen acabar en est importantissim i ric patrimoni cultural s´ha constituit el Front per les Identitats i Llengües Amenaçades (FILLA).
 
<< Anterior   1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19  Següent >>
185 registres trobats