cites

Subsistix a Espanya no sols la diversitat de lleis sino tambe d’ idiomes. Es parla encara en gallec, en bable, en vasc, en catala, en mallorqui i en Valencià
Pi i Margall

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya:

ENLLAÇOS

DARRERS ENLLAÇOS

Altar del Tossal    

En la plaça del Tossal, s´alçava per les religioses del Convent de la Puritat, situat en lo que hui comprenen els carrers de Rei En Jaume, Conquesta i Moro Zeït, en determinades ocasions, un Altar dedicat a la pública veneració de Sant Vicent Ferrer, l´image era propietat del dit Convent i s´encontrava en una capella de la seua Iglèsia.

Esta costum de les religioses clarises d´eixe important Convent de la Reconquesta, donà lloc a que un grup de devots formaren al voltant de l´any 1606 la "Esclavitut del Pare Vicent Ferrer", celebrant tots els anys la Festa del Sant en el Convent de la Puritat.

En l´any 1850 canvià el seu nom pel de "Corporació de Sant Vicent Ferrer de l´Altar del Tros-Alt", fins al 1940 en que començà a denominar-se "Associació de Sant Vicent Ferrer de l´Altar del Tossal" fins ara.


 
Taula valenciana d´autors teatrals    

Les activitats dutes a fi per la Taula s’han centrat en mantindre viu el contacte entre autors i Administració, en quants casos ha segut necessari fer-ho. Ademés, en nostra llínia editorial, s’han publicat i distribuit fins al moment, una trentena de llibres contenint cinquanta tres obres teatrals de nostres socis, així com del llibre 200 Arguments dramàtics.

S’ha editat un Bolletí informatiu bimestral que va per son quint any, i s’ha colaborat en Junta Central Fallera a tots els nivells, instituint ademés el “Premi Teatre” (ara en sa quarta edició), concedit al grup teatral que previa consideració d’un jurat nomenat a l’efecte, millor ha representat una obra d’autor pertanyent a la Taula.


 
Teresafreedom    
Pagina web de la catedratica María Teresa Puerto Ferre, membre del Colectiu Lluis Fullana de Professors d´Universitat i Doctors de l´Universitat Politecnica de Valencia en defensa de l´historia, la cultura i la Llengua Valenciana.
 
Gregal Digital    
Revista de información cultural y científica, perteneciente a la Asociación Cultural "Gregal" de Castellón.
 
Uiquipedia    

Uiquipèdia és l´enciclopèdia lliure en Valencià. Els artículs d´esta enciclopèdia seguixen les Normes del Puig, que reflectixen la Llengua Valenciana.
 
Enkara    

enKara és una associació que treballa per la defensa i promoció del valencianisme.

enKara té la voluntat de configurar-se com a lloc de trobada del pensament valencianiste, assentant unes bases per al valencianisme, configurant-ho i donant-li la màxima proyecció possible dins de la societat valencianista i valenciana.

És per això que dins d´enKara es pretén aglutinar al moviment intelectual valencianiste, com un think tank, per a definir el valencianisme, interpretar el present i donar propostes de futur per a conduir el valencianisme social, cultural i polític, en una mateixa direcció, cap a uns mateixos objectius, i treballant des de la màxima unió possible.

enKara és una associació nacionalista valenciana i entén el nacionalisme valencià com la màxima expressió de defensa i promoció dels valors socials, culturals i polítics dels valencians.

Funciona com associació assambleària a on tots els seus membres tenen dret a veu i vot, deixant l´associació oberta a tots els proyectes i propostes que seguixquen els fins i principis de l´associació.

Formant part d´enKara estàs formant part del valencianisme del futur, ajudes a la creació de pensament valencianiste i a fomentar una unió valencianista en una expressió màxima  de reivindicacions socials, culturals i polítiques.

Apunta´t a enKara. Fes valencianisme. Construïx Valéncia.


 
Ampareumos    

A la vista de los acontecimientos y, conociendo el ansia de la AVL por sumergir en "infecto barceloní" a toda la Iglesia valenciana, hemos visto la necesidad de abrir una web donde los valencianos puedan leer en su lengua las noticias y seguir el dia a día de la Iglesia.

Es una iniciativa muy ambiciosa para nuestros pocos medios y conocimientos, pero con ganas, todo se puede conseguir.


 
Productes valencians    
Davant de vostes tenen la uep de productes i servicis valencians, en la que s’oferix tot un llistat d’empreses valencianes de molts diversos sectors. Totes tenen una particularitat en comu, que son empreses ubicades en les provincies d’Alacant, Castello i Valencia. Tenen el domicili fiscal en terres valencianes.
 
Cultura Valenciana    
¿Sabías que... Preguntas breves y respuestas concretas sobre la historia y cultura valencianas.
 
Regne de Valencia    
Esta web naix en l´intencio de ser un mig per a que tots aquells que defenem l´historic Regne de Valencia, la seua Llengua Valenciana, les seues senyes d´identitat propies i les seues tradicions pugam trobar informacio en la que rebatre tota la sarta de mentires que el catalanisme està des de fa ya molt de temps inculcant entre la nostra gent, sobre tot als nostres chiquets en les escoles.
 
<< Anterior   1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19  Següent >>
185 registres trobats