cites

Escrich en vulgar valenciana, per ço que la nacio d’on yo so natural se’n puixa alegrar e molt ajudar...
Joanot Martorell

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya:

ENLLAÇOS

DARRERS ENLLAÇOS

Circul Cultural Apasici i Guijarro    
50 anys per la cultura valenciana, per les nostres tradicions, per els Furs Valencians. Bolleti Regne de Valencia. Deu, Patria, Furs i Rei.
 
Manises    
Historia, Cultura, Patrimoni i Tradicions de la Ciutat de Manises. Entreu en el menu Publicacions i puncheu en Biblioteca Manisera, Valenciana o Teatral, teniu archius en pdf d´informacio de publicacions i llibres per a comprar per Internet.
 
Domini punt VAL    

Cada portal d´Internet està registrat baix un domini. L´ICANN és l´organisme encarregat de concedir les extensions de dominis.

L´organisme va presentar a finals de l´any passat un borrador de la pròxima apertura del registre d´extensions de dominis que va animar-nos a iniciar esta campanya per a sumar esforços i obtindre un domini genèric valencià.


 
Valencià per sempre    
Revista digital de noticies, creada en decembre de 2007, conté informacio diversa, noticies de prensa, actualitat, opinions, comunicats d´entitats, apunts historics i foro d´opinio, entre atres coses.
 
Junts front a la AVL    

Han passat ya deu anys des de que un conjunt de polítics i pseudo-científics renegats, crearen -en contra del Poble Valencià i en els nostres propis diners-, un organisme nomenat AVL o Acadèmia Valenciana de la Llengua (encara no sabem de quina Llengua).

Des de llavors, els Valencians de tota la nostra Comunitat portem pagats ya de les nostres bojaques, a dita AVL i als seus integrants, la cantitat de 27,3 millons d´Euros (és a dir, més de quatre mil cinccents quaranta i quatre millons de Pessetes; exactament 4.544.407.069 Ptes.)

Els integrants de la AVL són majoritàriament filòlecs en Llengua Catalana, i la AVL declara que "el Valencià" (mai parla de "Llengua Valenciana") forma part de la Llengua Catalana. Aixina, per eixemple, diuen en la seua Gramàtica i en contra del nostre propi Estatut, que Català i Valencià són "una mateixa llengua o sistema llingüístic". O diuen també en els seus Acorts Generals que en l´Ensenyança recomanen "..l´introduccio de les altres variants,..(de) altres regions del sistema lingüístic" i aixina recomanen explícitament ensenyar en classe a substituir la paraula "Xicotet" (en Llengua Valenciana es "Chicotet") per "Petit".

És patent i tots coneixem l´infame esforç de catalanisació que l´Acadèmia Valenciana de la Llengua o AVL, està introduint en tota la nostra Comunitat i especialment en els nostres estudiants més jóvens, com un auténtic cavall de Troya pagat pels propis Valencians i en contra del Patrimoni Cultural i Llingüístic heretat dels nostres pares, yayos i de tantes generacions anteriors, un Patrimoni que tenim l´obligació de deixar intacte i reforçat als nostres fills i als fills dels nostres fills.


 
Edicions Mosseguello    

Edicions Mosseguello es una editorial jove, instalada en Borriana, i en un clar objectiu: donar varietat al mercat editorial en llengua valenciana.

Juntant ganes de treballar i la passio per lo que es lo propi i autocton, nos dona com a resultat la llinea editorial que seguim, es dir, oferir als llectors un catalec ampli i variat, fresc, en propostes noves i innovadores dins del mercat editorial valencià. Un proyecte per a un futur.

No volem que oblides mai que tots els nostres productes estan fets pensant en tu, en les teues ganes de fruir producte en valencià i de qualitat, com te mereixes.

En la nostra editorial tenim clar que el futur de Valencia passa per voldre i mimar lo nostre, lo propi. Llavors ¿quina millor manera de fer-ho que no siga donar constancia per escrit de la nostra idiosincracia, del nostre fet diferencial?

El poble valencià es un poble en caracteristiques propies, per aixo li fan falta productes que reflexen esta particularitat. Este es un pas en pro d´eixa singularitat i volem que vingues al nostre costat. Aci estem per a lo que necesites. Gracies per contar en mosatros.


 
Real Academia de Cultura Valenciana    
La Real Acadèmia de Cultura Valenciana és una fundació pública de la Diputació Provincial de Valéncia. El seu orige hem de buscar-lo en 1915, quan esta corporació provincial pensà en crear una entitat que treballara i estudiara la llengua i cultura pròpies dels valencians i és conseqüència llògica de la consolidació de la Renaixença Valenciana.
 
Institut d´Estudis Valencians    
Fundat per la Conselleria de Cultura en 1937, el IEV està dividit en quatre seccions: Historia-Arqueologia, Filologia Valenciana, Ciencies i Estudis Economics. El seu primer president va ser Francesc Bosch i Morata, fon el primer organisme valencià en competencies de l´idioma valencià, va promoure la fundacio d´una biblioteca valenciana.
 
Per a mosatros    
Web d´actualitat valencianista. Valencianisme en defensa de les nostres senyes d´identitat, la llengua valenciana, la Real Senyera, l´historica denominacio de Regne de Valéncia, la cultura valenciana i la llibertat.
Som valencians mai catalans.
 
 
Rogle Constanti Llombart de Cultura Valenciana    

El Rogle Constanti Llombart de Cultura Valenciana es una associacio que es constitui com a tal l’any 2005 en el clar objectiu de treballar per la difusio i pel conreu de la llengua i de la cultura valencianes.

En esta finalitat basica pretenem conectar en les inquietuts que mogueren a Constanti Llombart a ser catalisador i motor del redreçament cultural i social del segle XIX, moviment que ha segut catalogat com el de la Renaixença valenciana; d’ell hem pres el nom, i de la seua obra l’eixemple que volem guie la nostra actuacio.


 
<< Anterior   1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19  Següent >>
185 registres trobats