cites

La trenta e dues es que aquesta terra ha lenguatge compost de diverses lengues que li son entorn, e de cascuna a retengut ço que millor li es, e ha lexats los pus durs e los pus mals sonants vocables dels altres, he ha presos los millors. E no res menys trobarets dins aquesta beneyta ciutat qui us pot ensenyar les principals lengues del mon. Axi com son lati, ebraych e morisch
Francesc Eiximenis

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya:

ENLLAÇOS

Associacions universitaries

Estudiantes por la libertad    
Estudiantes por la libertad es una asociación creada para defender los intereses profesionales del estamento estudiantil valenciano. Con una configuración asociativa y espíritu sindical, hacemos de la defensa del valencianismo y lo universitario nuestra principal reivindicación. Estudiantes por la libertad está creada por un grupo de estudiantes independientes no adscritos a ninguna ideología, más allá del valencianismo, aunque no nos ocultamos al señalar que nuestros compañeros en la batalla de la defensa de nuestras señas de identidad, tanto en la calle como en las aulas, son asociaciones y partidos políticos como el Grup d´Accio Valencianista, Coalicio Valenciana o la Coordinadora de Entidades Culturales del Reino de Valencia.
 
Moviment Estudiantil Valencianiste    
El Moviment Estudiantil Valencianiste (MEV) es un grup o sindicat valencianiste que lluita en les aules per les senyes d´identitat valencianes. El MEV comprén des de l´ESO, fins al bachillerat i el seu principal pilar es la documentacio i l´informacio. Es va crear en Giner del 2008, i poc a poc ha anat creixent fins ad hui.
 
Colectiu Lluís Fullana    

fullanaEl colectiu Fullana de Professors d’Universitat i Doctors naix per a donar resposta, des de l’Universitat Valenciana, a la necessitat que té la nostra societat, des de ya fa temps, d’un enfocament valencià autòcton del quefer universitari i per a defendre i promoure, en el sí de les mateixes universitats, postures, principis i punts de vista pròpiament valencians.

L´eix central del nostre Colectiu és defendre la llengua, cultura i història valencianes, pròpies, independents i diferenciades de qualsevol atra. 


 
Valencianistes de Medicina    

El CIM som un grup d’estudiants independents de Medicina als que nos unix el valencianisme.

Des de 1998 treballem des de la Facultat de Medicina i Odontologia de l’Universitat de Valencia per donar a coneixer al nostres companyers qué es el valencianisme.

Com podreu imaginar la nostra llavor es complicada i a voltes incompresa.


 
Valencia Universitaria    
Valencia Universitaria (VU) som, en 16 anys a les nostres esquenes, una associacio d´estudiants valencians hui en dia assentada en tots els campus de l´Universitat de Valencia Estudi General (Blasco Ibàñez, Tarongers, Burjassot).

VU naixque, en 1988, en la finalitat de fer valencianisme i treballar per una ensenyança publica, de calitat i valenciana.


 
Estudiants Valencianistes de la Politecnica    

upv

 

 

 

Estudiants Valencianistes de la Politecnica es una associacio que naixque en abril de 1995 com a conseqüencia de les inquietuts comuns d’un grup d’estudiants.

Una associacio universitaria consolidada com EVP, està en continua renovacio, puix mentres uns finalisen la seua estancia en l’universitat, uns atres comencen. Pero EVP no la formen soles estudiants, ya que no tanquem les portes a ningu. A mes hem conseguit una cosa molt important, la major part dels nostres socis continuen sent-ho despres de finalisar els seus estudis en l’universitat.


 
1
6 registres trobats