cites

El Valencià te la seua mida i el seu sabor. La concissio del Valencià es veu quan es compara, text ab text, en atre idioma
Azorín

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya:

ENLLAÇOS

Entitats d´utilitat publica

Real Academia de Cultura Valenciana    
La Real Acadèmia de Cultura Valenciana és una fundació pública de la Diputació Provincial de Valéncia. El seu orige hem de buscar-lo en 1915, quan esta corporació provincial pensà en crear una entitat que treballara i estudiara la llengua i cultura pròpies dels valencians i és conseqüència llògica de la consolidació de la Renaixença Valenciana.
 
Institut d´Estudis Valencians    
Fundat per la Conselleria de Cultura en 1937, el IEV està dividit en quatre seccions: Historia-Arqueologia, Filologia Valenciana, Ciencies i Estudis Economics. El seu primer president va ser Francesc Bosch i Morata, fon el primer organisme valencià en competencies de l´idioma valencià, va promoure la fundacio d´una biblioteca valenciana.
 
Lo Rat Penat    

loratpenat

 

 

 

Lo Rat Penat -sempre des del respecte a les diferents formes de pensar i a les diferents llengües i cultures- es una associacio compromesa en la Patria Valenciana i en els valors que l´integren, i per aixo la seua força moral, que junt al seu mestrage en l´ensenyança de la llengua valenciana ha fet que les seues accions i propostes culturals s´hagen vist en moltes ocasions recolzades amplament per la ciutadania valenciana, en la qual, a mes, desperta un gran respecte i admiracio, despres de mes de 125 anys d´esforç i treball de generacions de valencians, `amadors de les glories valencianes´.


 
1
3 registres trobats