cites

El padre Fullana fue un auténtico Quijote que se lo jugó todo por su dama la lengua valenciana
B. Rubert Candau (Las Provincias, 14.11.1971)

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya:

ENLLAÇOS

Entitats d´utilitat publica

Real Academia de Cultura Valenciana    
La Real Acadèmia de Cultura Valenciana és una fundació pública de la Diputació Provincial de Valéncia. El seu orige hem de buscar-lo en 1915, quan esta corporació provincial pensà en crear una entitat que treballara i estudiara la llengua i cultura pròpies dels valencians i és conseqüència llògica de la consolidació de la Renaixença Valenciana.
 
Institut d´Estudis Valencians    
Fundat per la Conselleria de Cultura en 1937, el IEV està dividit en quatre seccions: Historia-Arqueologia, Filologia Valenciana, Ciencies i Estudis Economics. El seu primer president va ser Francesc Bosch i Morata, fon el primer organisme valencià en competencies de l´idioma valencià, va promoure la fundacio d´una biblioteca valenciana.
 
Lo Rat Penat    

loratpenat

 

 

 

Lo Rat Penat -sempre des del respecte a les diferents formes de pensar i a les diferents llengües i cultures- es una associacio compromesa en la Patria Valenciana i en els valors que l´integren, i per aixo la seua força moral, que junt al seu mestrage en l´ensenyança de la llengua valenciana ha fet que les seues accions i propostes culturals s´hagen vist en moltes ocasions recolzades amplament per la ciutadania valenciana, en la qual, a mes, desperta un gran respecte i admiracio, despres de mes de 125 anys d´esforç i treball de generacions de valencians, `amadors de les glories valencianes´.


 
1
3 registres trobats