cites

Escrich en vulgar valenciana, per ço que la nacio d’on yo so natural se’n puixa alegrar e molt ajudar...
Joanot Martorell

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya:

ENLLAÇOS

Revistes digitals

Món Ecològic    
Revista digital sobre ecologia, que nos diuen lo següent: "Esta pàgina web té com a missió conscienciar a tot lo món la importància que te conseguir una consciencia verda, en el que preservar la nostra Terra. En este motiu, vos fiquem a la vostra disposició qualsevol tipo d´informació que nos permet un desenrollament sostenible i un per a contactar en atres persones per a intercanviar coches en els nostres desplaçaments".
 
Full Volant    
Interessant revista digital que conté noticies d´actualitat i en llengua valenciana.
 
Horta Hui    
Nou diari digital de l´Horta de Valencia, que conté articuls d´opinio, noticies de les comarques de l´Horta (Sur i Nort) i enllaços en atres blogs i webs.
 
Cultura Valenciana    
Revista digital (en castellà) que conté seccions de: Teatre, Festes, Cultura, Art, Deports, Cine, Musica i Historia, i atres seccions com nostres pobles i monuments, noticies d´actualitat, opinions i articuls al voltant de la Cultura Valenciana.
 
Notícies de Valéncia    
Revista digital de noticies a on podem trobar tota classe de noticies d´actualitat i articuls interessants, tambe enllaços en atres webs d´interes.
 
El Guarda    

Revista digital editada per l´Associacio Cultural Castell dels Sorells.

Els objectius: son proporcionar als valencians de forma regular, llegir en Llengua Valenciana genuïna i interessar-se per ella. Per això, mensualment s’edita la revista “El Guarda”, que arriba puntualment a les mans de tots els seus socis, a la vegada que es repartix per molts atres llocs en informacions en Llengua Valenciana. Totes les seues edicions s’encontren dins de la pàgina web.

Activitats: Organisar actes culturals, conferencies, teatre, poesia, etc...; la major part d’ells en clau valencianista. En definitiva, promocionar i fomentar el valencianisme.

Biblioteca: Es disfruta d’una biblioteca pròpia d’autors eminentment valencianistes, a disposició dels socis.


 
Valencià per sempre    
Revista digital de noticies, creada en decembre de 2007, conté informacio diversa, noticies de prensa, actualitat, opinions, comunicats d´entitats, apunts historics i foro d´opinio, entre atres coses.
 
Gregal Digital    
Revista de información cultural y científica, perteneciente a la Asociación Cultural "Gregal" de Castellón.
 
Es Foné.info    
Diari digital p’es Réyne de Mallorca.
 
Lliteralia    
Que el valencianisme cultural atravessa una situacio de paralisis cerebral es algo que no es pot amagar a ningu. En els ultims anys les divissions cainites, les capelletes i les rivalitats personalistes no han fet sino anar en aument. ¿Quin es el resultat? Multiplicacio de normatives, el descens brutal del numero de llibres publicats, l’ abortament de proyectes molt ambiciosos (el corrector per a MS Word, el reconeiximent del Valencià al Google, nous diccionaris...). No exagerem lo mes minim si diguem que el valencianisme cultural ha entrat en coma.
 
1 | 2  Següent >>
16 registres trobats