cites

La lengua valenciana difiere bastante de la catalana para poder permitirse gramática y vocabulario propio si sus literatos quisieran construirselos, como lo han hecho los catalanes a la suya (...) En el caso Valencia-Cataluña, lo importante sería no la similitud, sino la diferencia de las lenguas y la conclusión sería, no la similitud sino la diferencia de los pueblos
Salvador de Madariaga

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya:

ENLLAÇOS

Editorials

Anubar ediciones    

Relacio d´obres del Catedratic d´Historia Migeval de les Universitats de Valencia i de Saragossa, l´aragones D. Antonio Ubieto Arteta de l´Editorial Anubar, creada pel mateix autor, i els seus preus de venda.

Investigacions historiques sobre Navarra, Arago, la Corona d´Arago i el Regne de Valencia, entre atres.


 
Edicions Mosseguello    

Edicions Mosseguello es una editorial jove, instalada en Borriana, i en un clar objectiu: donar varietat al mercat editorial en llengua valenciana.

Juntant ganes de treballar i la passio per lo que es lo propi i autocton, nos dona com a resultat la llinea editorial que seguim, es dir, oferir als llectors un catalec ampli i variat, fresc, en propostes noves i innovadores dins del mercat editorial valencià. Un proyecte per a un futur.

No volem que oblides mai que tots els nostres productes estan fets pensant en tu, en les teues ganes de fruir producte en valencià i de qualitat, com te mereixes.

En la nostra editorial tenim clar que el futur de Valencia passa per voldre i mimar lo nostre, lo propi. Llavors ¿quina millor manera de fer-ho que no siga donar constancia per escrit de la nostra idiosincracia, del nostre fet diferencial?

El poble valencià es un poble en caracteristiques propies, per aixo li fan falta productes que reflexen esta particularitat. Este es un pas en pro d´eixa singularitat i volem que vingues al nostre costat. Aci estem per a lo que necesites. Gracies per contar en mosatros.


 
Editorial L´Oronella    

Esta és la nova pàgina de l’editorial L’Oronella. Estàs assistint a les proves d’una pàgina web que serà cabal en el panorama de la cultura valenciana, com ya ho és des de fa anys l’editorial que la sustenta.

En poques semanes, ací trobaràs: Informació sobre les coleccions, els llibres i els autors de l’Oronella.


 
1
3 registres trobats