cites

Es la lengua valenciana la primera lengua romance literaria de Europa, de cuyos clásicos no sólo aprendieron catalanes sino incluso castellanos
Menéndez Pidal

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya:

ENLLAÇOS

Partits politics

Coalicio Valenciana de Castello    

 

Blog de recent creacio, del partit politic Coalicio Valenciana de Castello, que conté: noticies d´actualitat, articuls d´opinio, archiu, videos, enllaços al facebook i ad atres webs i blogs amigues.


 
Joventuts de Coalicio Valenciana    
Blog de les JJCV que conté les noticies d´actualitat i comunicats de prensa de Coalicio Valenciana, aixina com, enllaços en atres webs o blogs valencianistes.
 
No a la imposición del catalán    
Pagina creada pel  Partit Popular d´Arago en contra de l´imposicio del catala en Arago. El govern d´Arago vol incloure al catala com a llengua cooficial d´Arago.
 
Jovens Nacionalistes d´Unio Valenciana    

Jovens Nacionalistes d´Unio Valenciana es l´organisacio politica-jovenil vinculada a Unio Valenciana, el primer partit politic valencianiste i nacionaliste des de la Democracia...

1. Treballem constantment per a aplegar a les institucions de govern per a fer-les lliures i que estes treballen per la nostra Nacio Valenciana.

2. Treballem per a que la Nacio Valenciana tinga el mateix tracte d´igualtat i respecte dins de les nacions que conformen Europa i el mon...

La voluntat de treball i ilusio, considerem que es fonamental per a que efectivament pogam creixer, estar presents en la societat proclamant lo que som, prenint decisions, sent actius i, lo que es molt important, contribuint a transmetre els nostres valors, drets historics, senyes d´identitat, llengua, cultura, tradicions, constums...


 
Unio Valenciana    

unioUnio Valenciana nace con el objetivo de jugar un papel determinante en la política valenciana y hacerlo desde el planteamiento básico de defensa de los intereses y reivindicaciones de la mayoría, en un proyecto nacionalista valenciano, vertebrador y conciliador.

Unió Valenciana és una opció política valencianista que propugna, des d´un plantejament nacionaliste valencià, integrador, solidari i de conciliació, un proyecte global per a la nostra Nacionalitat; respectuós en l´identitat valenciana i compromés en la defensa dels interessos econòmics, socials, culturals i territorials de la Comunitat Autònoma Valenciana. 


 
Coalicio Valenciana    

Els valencians som un poble orgullos de les seues arrails historiques, content del seu passat i ilusionat pel seu futur, convençut de que necessita una opcio valenciana que parle en clau valenciana i sense complexos ni servilismes.


 
1
6 registres trobats