cites

La valenciana, graciosa lengua, con quien sólo la portuguesa puede competir en ser dulce y agradable.
Miguel de Cervantes

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya:

ENLLAÇOS

Partits politics

Coalicio Valenciana de Castello    

 

Blog de recent creacio, del partit politic Coalicio Valenciana de Castello, que conté: noticies d´actualitat, articuls d´opinio, archiu, videos, enllaços al facebook i ad atres webs i blogs amigues.


 
Joventuts de Coalicio Valenciana    
Blog de les JJCV que conté les noticies d´actualitat i comunicats de prensa de Coalicio Valenciana, aixina com, enllaços en atres webs o blogs valencianistes.
 
No a la imposición del catalán    
Pagina creada pel  Partit Popular d´Arago en contra de l´imposicio del catala en Arago. El govern d´Arago vol incloure al catala com a llengua cooficial d´Arago.
 
Jovens Nacionalistes d´Unio Valenciana    

Jovens Nacionalistes d´Unio Valenciana es l´organisacio politica-jovenil vinculada a Unio Valenciana, el primer partit politic valencianiste i nacionaliste des de la Democracia...

1. Treballem constantment per a aplegar a les institucions de govern per a fer-les lliures i que estes treballen per la nostra Nacio Valenciana.

2. Treballem per a que la Nacio Valenciana tinga el mateix tracte d´igualtat i respecte dins de les nacions que conformen Europa i el mon...

La voluntat de treball i ilusio, considerem que es fonamental per a que efectivament pogam creixer, estar presents en la societat proclamant lo que som, prenint decisions, sent actius i, lo que es molt important, contribuint a transmetre els nostres valors, drets historics, senyes d´identitat, llengua, cultura, tradicions, constums...


 
Unio Valenciana    

unioUnio Valenciana nace con el objetivo de jugar un papel determinante en la política valenciana y hacerlo desde el planteamiento básico de defensa de los intereses y reivindicaciones de la mayoría, en un proyecto nacionalista valenciano, vertebrador y conciliador.

Unió Valenciana és una opció política valencianista que propugna, des d´un plantejament nacionaliste valencià, integrador, solidari i de conciliació, un proyecte global per a la nostra Nacionalitat; respectuós en l´identitat valenciana i compromés en la defensa dels interessos econòmics, socials, culturals i territorials de la Comunitat Autònoma Valenciana. 


 
Coalicio Valenciana    

Els valencians som un poble orgullos de les seues arrails historiques, content del seu passat i ilusionat pel seu futur, convençut de que necessita una opcio valenciana que parle en clau valenciana i sense complexos ni servilismes.


 
1
6 registres trobats