cites

La lengua valenciana difiere bastante de la catalana para poder permitirse gramática y vocabulario propio si sus literatos quisieran construirselos, como lo han hecho los catalanes a la suya (...) En el caso Valencia-Cataluña, lo importante sería no la similitud, sino la diferencia de las lenguas y la conclusión sería, no la similitud sino la diferencia de los pueblos
Salvador de Madariaga

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya:

ENLLAÇOS

Difusio de la llengua

En defensa de la llengua valenciana    
Blog que conté el llibre de Miquel Adlert Noguerol titulat ´En defensa de la llengua valenciana´, biografia de l´autor, cites de llengua valenciana i enllaços ad atres webs i blogs.
 
Ambient valencià    
Interessant pagina web d´Antoni Ruiz Negre, que conté diccionari valencià de sinonims, afins i antonims, efemerides, obres curtes de teatre, contes valencians i enllaços ad atres webs d´interes.
 
Camidesetes    
Camidesetes es una empresa de disseny jove, que se dedica a la promocio del valencià per mig de camisetes en mensages divertits. Som una marca principalment dedicada al disseny, pero especialisada en la venta on-line de camisetes originals i divertides, adaptant-se a les necesitats del client i buscant sempre el millor preu que es pot oferir… Per a contactar en mosatros pots fer-ho per mig del nostre apartat de contacte, o enviant-mos un correu a info@camidesetes.com
 
Valencià és llengua    
Interessant Blog sobre Valencianisme, Politica i Cultura, que conté articuls d´opinio, enllaços en atres web i blogs, etiquetes i direccionament ad atres utilitats com: twitter, youtube i facebook, del mateix blog.
 
Noticies en llengua valenciana    

Blog de nova creacio, que conté articuls d´opinio i noticies en llengua valenciana, aixina com, enllaços ad atres webs o blogs.

Diuen lo següent: Objectiu del Blog. A vore, este blog vol que pugau llegir noticies d´interes en llengua valenciana, si algu té traduida una noticia o vol que traduixca alguna en concret que m´ho comunique ¿d´acort? ¡¡esta faena és per a tots!! ¡¡Vixca la Llengua Valenciana!!


 
Llengua Valenciana    

Pàgina de la secció de Llengua i lliteratura de la RACV.

Fins ara t’havies quedat mirant l’infinit quan no sabies cóm escriure una paraula, pero ara vas a tindre la millor ferramenta per a escriure en valencià en el teu ordenador.

Te presentem la Versió 2.0 del Corrector Ortogràfic de Valencià, segona versió notablement ampliada i corregida.

Per a que escriure en llengua valenciana te resulte fàcil, cómodo i senzill. Dispons en esta ‘suite’ dels més alvançats i potents programes de gestió: full de Càlcul, processador de texts, dibuix, presentacions gràfiques i bases de senyes.


 
Noms valencians    

Noms valencians i en valencià. T´oferim l´informació més completa sobre noms valencians que pots trobar en internet.

Més de 1.200 noms. Informació precisa sobre l´orige i significat. Resenyes històriques i culturals. Correspondència en castellà.

Ademés, t´ho posem fàcil. Pots rebre sugerències de noms per al teu chiquet de bolquerets, buscar alfabèticament o des del castellà.


 
Vaavant    

Les TIC al servici de la llengua i cultura valencianes ... Tots els drets reservats per www.vaavant.org 2008-2009.

El nostre objectiu és la promoció, difusió i normalisació de la llengua i cultura valencianes.

El modo de colaborar per la nostra banda, és la de desenrollar aplicacions en les Tecnologies d´Informació i Comunicació (TIC) per a que el nostre anhelat objectiu siga realitat en un futur molt pròxim. Tot lo que fem, ho fem d´una manera desinteressada i sense pertànyer a ninguna associació, ni institució, ni grup polític.

Tot per la llengua i cultura valencianes: ¡Tot pel poble valencià!. Si compartixes el nostre objectiu i el nostre amor per ad esta terra, contacta en nosatres; junts podrem fer moltes més coses.


 
Entelv    

Portal web d´informacio de l´Encontre de Noves Tecnologies en Llengua Valenciana, enguany es fara la 2ª edicio. L´encontre està organisat per les següents webs: Valencian.org, LlenguaValencianaSi.com, SoftwareValencia.com i Vaavant.org.  


 
Teatre Faller    
Web dedicada a l´informacio del teatre Faller en Llengua Valenciana.
 
1 | 2  Següent >>
20 registres trobats