cites

La trenta e dues es que aquesta terra ha lenguatge compost de diverses lengues que li son entorn, e de cascuna a retengut ço que millor li es, e ha lexats los pus durs e los pus mals sonants vocables dels altres, he ha presos los millors. E no res menys trobarets dins aquesta beneyta ciutat qui us pot ensenyar les principals lengues del mon. Axi com son lati, ebraych e morisch
Francesc Eiximenis

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya:

ENLLAÇOS

Blogs

Vert i Taronja    
Interessant blog que nos diu lo següent: "Tinc de naiximent un peu taronja i un atre vert. Això va crear-me molt a sovint chocs d´ideals en atres colors com el roig i el blau, colors que inunden i embruten l´espectre polític-social, i que en la seua automàtica contraposició d´idees dificulten la convivència i la diversitat. Aixina naix VERT i TARONJA, indisciplina política, ecologia d´anar per casa, apartidisme montat en bicicleta, pragmatisme i llengua, per supost, LLENGUA VALENCIANA".
 
Paisos catalans    
Web que conté documents, opinions, articuls de prensa, links ad atres webs i blogs, que desmonten la teoria pancatalanista de cultura i llengua catalana en el nostre Regne de Valencia.
 
No mos fareu catalans    
Blog de recent creacio que, entre atres coses, nos diuen: ´Este es un blog creat per valencians i per a valencians que no tenen complexos de dir les coses com són. Volem que la població tinga veu i pensem que la millor forma de fer-ho es escribint la veritat que mos censuren en atres mijos de comunicació´.
 
La bandera mes bonica del Mon    
Blog que conté: Documents, archiu, fotos i noticies relaciones sobre nostra Real Senyera Valenciana. Nos diuen: "D´entre totes les banderes del Mon destaca nostra Senyera. El groc de nostra riquea i el roig de nostre amor, s´unixen baix una corona en fondo blau i molt d´honor".
 
Tenda Valencianista    
Blog a on es pot aconseguir comprar productes de tematica valenciana (llibres, camisetes, reals senyeres, etc...). Nos diuen: ´Este blog és una Plataforma per a donar a coneixer els llibres escrits en Llengua Valenciana i que el pancatalanisme els vol proscriure. Entre tots podem parar este etnocidi comprant els nostres productes en Llengua Valenciana. Mos pots preguntar si tenim algun llibre en el nostre Facebook, aixina como els llibres que compres els podras arreplegar i vore en el GAV´.
 
Che, videos valencians    
Blog que conté articuls d´opinio, recopilacio de videos, archiu i enllaços en atres webs i blogs.
 
Valencia y su historia    
Interessant blog, de Salvador Raga Navarro, que conté articuls d´historia valenciana: simbologia, personages, monuments, fets historics... Com diu el Blog: "Valencia y su historia (Via Vicentius). Blog que recoge personajes, hechos, instituciones y tradiciones de una Valencia con un pasado glorioso y que la han convertido en una tierra abierta al mundo".
 
El valencianisme    
Blog de recent creacio que nos diu: "Comence una nova -i espere que definitiva- etapa en això dels quaderns d´internet. Com els anteriors, este serà un quadern personal, pero diferent. No per temàtica, que com haureu vist els que em coneixeu, és la mateixa. Sino per la forma de fer-ho: més asèptic, en més serietat, més pensat i repensat a l´hora de ser escrit, en més humiltat si cap i sense ànims d´ofendre a ningú (si és que alguna volta ho he fet)".... "Com el blog està per fer, l´aniré completant en el pas dels dies, posant els enllaços pertinents, les categories convenients, les pàgines necessàries, etc..."
 
Documents Valencians    
Blog en defensa de la llengua i la cultura valenciana, que conté cites historiques en defensa de la Llengua Valenciana, seccions de llibres, hemeroteca, escritors, clasificacio tematica, videos i enllaços en atres webs i blogs.
 
Valencianistes per Algemesi    

Blog de recent creacio, que conté articuls d´opinio i enllaços ad atres webs d´interes, mos diuen:

"Hui dia 18 de maig estem orgullosos de poder inaugurar un nou “Blog” en clau valencianista, com no podria ser d´atra manera, escrit en les nostres tradicionals normes d´El Puig. El sentiment de valenciania de molts algemesinencs/es mos ha dut a crear este “blog” que, esperem, tinga una bona acollida en la ret. Durant el transcurs d´este blog donarem a conéixer als nostres navegants les noticies mes sonades ocorregudes en Algemesí, així com tota classe d´informació e historia sobre la ciutat."


 
1 | 2 | 3 | 4 | 5  Següent >>
41 registres trobats