cites

Hay unanimidad en los autores valencianos de los siglos XIV, XV y XVI en llamar valenciana a su lengua
Simó Santonja

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya:

ENLLAÇOS

Planes personals

Blau indòmit    
Blog d´opinio de Jesús Valentín que nos diu ´Opinions i experiencies personals sobre el mon del valencianisme...´ i que conté: articuls d´opinio, cites culturals, enllaços en atres webs i blogs
 
Societat Civil Valenciana    
Blog de recent creacio del professor de Llengua Valenciana, Batiste de Gandia, que nos diu lo següent: "Es tira en falta un moviment renovador de l´actual estat de la democracia valenciana, una verdadera incubadora de noves idees i proyectes que anime a la SOCIETAT CIVIL VALENCIANA a involucrar-se i a pensar. No se quines son les solucions concretes, pero indubtablement des de l´autocritica i l´analisis de la nostra societat, entre tots trobarém les millors solucions".
 
Digne de ser valencià    
Blog personal de Francisco Puchades, que conté articuls d´opinio, archiu, enllaços ad atres web i blogs i que nos diu: "Valencianiste de cor i anima, valencianisme 2.0, facebooker, twitter, membre del Colectiu Signes".
 
Un Valenciano Más    
Blog d´opinio de Fernando Chiva, que conté articuls d´opinio, documents, noticies, enllaços ad atres webs i blogs, aixina com, informacio diversa d´interes.
 
Simplement, valencià.    
Blog de Josep Puchades, que conté articuls d´opinio, noticies, archiu, enllaços en atres blogs i webs i atra informacio d´interes per a l´usuari, i que nos diu: "Blogger, facebooker i twittero. Articuliste d´opinio en mijos digitals, valencianiste 2.0 i membre del Colectiu Signes".
 
Sebastián Urbina    
Magnific blog d´opinio de Sebastián Urbina, professor titular de filosofia del Dret en l´Universitat de les Illes Balears. Conté articuls d´opinio, enllaços i archiu de noticies, entre atres coses.
 
Lorenzo Ramírez    
Pagina web de l´artista castellonenc, el pintor Lorenzo Ramírez, natural de Borriol, on es pot vore part de sa obra, articuls d´opinio, activitats, etc...
 
Defensa de la Cultura Valenciana. De Lo Regne de Valencia    
Blog de Salvador Caurín i Guzmán, que conté articuls d´opinio d´ell i d´atres personages en defensa de la Cultura, Historia i Llengua Valenciana, i que nos diu: "El que escriu: Salvador Caurín, un senzill Valencià que no mes defenc la seua cultura, la seua historia i sa llengua. Des de la senzillesa de un valencià del carrer. Volguera fer un raonament en els academics de la Real Academia de la Cultura Valenciana. ¿Que se preten fer per part dels Sabuts (historiaors, filòlecs, cronistes i escritors) sobre la Llengua Valenciana i la situasio de ´acoso i derribo´ que actualment estem vivint els Valencians en cuant respecta a la nostra Historia, la nostra Cultura i en particular a la nostra Llengua?..."
 
Història des Regne de Mallorca    
Interessant blog d´historia de Mariano Bendito Saura, que conté diversos articuls d´historia corresponents a les terres de l´antiga Corona d´Arago, ademes d´un apartat dedicat a la llengua valenciana i balear. Com diu ell: "Apasionado por la verdadera historia".
 
El Blog de Vicente Rubio    
Blog que conté articuls d´opinio de temes d´actualitat i enllaços en atres webs i blogs amics. Nos diu: "El que me conoce sabe que soy sincero, normal, un poco visceral y quizá un poco ´grasioset´, cosa que a muchos no les gusta y no me lo perdonan, pero que se fastidien".
 
1 | 2 | 3  Següent >>
28 registres trobats