cites

Acaba la Biblia molt vera e catholica, treta de una biblia del noble mossen Berenguer Vives de Boil, cavaller, la qual fon trellada de aquella propia que fon arromançada, en lo monestir de Portacoeli, de llengua latina en la nostra valenciana.
Bonifaci Ferrer (1478)

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya:

ENLLAÇOS

Associacions culturals

Lengua común    
La Asociación Lengua Común está constituida por ciudadanos residentes en Aragón, que decidieron crear la asociación ante las posiciones mantenidas por todos los partidos políticos con representación en las Cortes de Aragón durante las negociaciones para acordar el anteproyecto de Ley de Lenguas de Aragón, ratificadas sin reparos durante la aprobación parlamentaria de la Ley de uso, protección y promoción de las lenguas pro­pias de Aragón, que no considera el castellano lengua propia de los aragoneses.
 
Asociación Nacional por la Libertad Lingüística    
Blog oficial de la ANLL (Asociación Nacional por la Libertad Lingüística), que conté articuls d´opinio, denuncies, videos i enllaços ad atres webs i blogs.
 
Colectivo Identitario de Aragón    
Interessant blog de defensa de l´identitat aragonesa, nos diuen: ´Es una asociación-colectivo que tiene como objetivo primordial la defensa de la Identidad Aragonesa en todos sus conceptos tanto materiales como simbólicos, y desea ser la fuerza necesaria para velar por los intereses de los aragoneses´.
 
Prodear. Asociación por la Defensa de Aragón.    
Somos un grupo de pobladores de este Universo que hemos tenido la suerte y el orgullo de haber nacido en esta tierra “ARAGÓN” y que tras observar como la historia ha ido cambiando, vemos con preocupación que nuestra comunidad, en tiempos lejanos “REINO DE ARAGÓN”, se ha transformado en una Comunidad Autónoma a la que se le están recortando y negando continuamente una serie de derechos que sí tienen otros Españoles y que algunos, no se sabe con que fin hasta intentan cambiar nuestra historia y nuestros símbolos de los cuales no cabe nada más que sentir un gran orgullo por lo que lograron un grupo reducido de nuestros antepasados que cubrieron de gloria su paso a través de los tiempos
 
Associació d´Estudis del Cant Valencià    
Pagina web de l´Associació d´Estudis del Cant Valencià (AECV), que conté resenya de l´associacio, informacio sobre el Cant Valencià, agenda d´activitats i publicacions, entre atres coses. I que nos diuen lo següent: ´No és prou parlar la nostra llengua, s´han de sentir les coses de la terra, s´ha de comprendre la cançó de l´horta i escoltar-la al capvespre assentats en la gòtica creu del terme ...´ Leopold Trénor i Palavicino, Valencia 1909.
 
Associació Cultural L´Horta    
L´associació cultural l´Horta es una entitat valencianista que el seu fí es la promoció, defensa, i difusió de la llengua i cultura valenciana. Junt a l´ajuda de grans valencianistes estem duent a cap un somni de lluita contra l´imposició i absorció cultural que està patint nostre Regne. Dins d´esta associació se faran excursions, exposicions i actes culturals, també anirem recuperant archius antics, histories, poesies, dits etc... sempre en nostra irrenunciable llengua valenciana. Des d´este Blog i d´esta presidència, que modestament sols pot aportar un granet d´arena més a la lluita que està duent el poble de valencià en la defensa de la seua llengua i cultura, vos brindre tota l´ajuda que estiga en les nostres mans. ¡VIXCA LO REGNE DE VALÉNCIA!
 
Asociación Cultural Colectivo 33    

Blog de l´associacio castellonenca Colectiu 33 que conté informacio sobre les seues activitats (conferencies, presentacions de llibres, tertulies de radio i TV, etc...), contingut de les mateixes en text i video, enllaços a blogs i webs d´interes.

Entre atres coses nos diuen: "Constatamos que vivimos en una sociedad que no nos gusta por una multiplicidad de motivos, y no nos resignamos a permanecer inactivos ante el desmoronamiento espiritual de un pueblo que tanto ha dado a la Humanidad a lo largo de la Historia".


 
Diari El Guarda    

Revista digital de l´Associació Cultural Castell dels Sorells que mos diuen:

Som valencians i el nostre idioma es el valencià. Qui renuncia a sa llengua i renega de la seua patria es com si renegara de sa mare.

Som... això, exactament lo que expressen palesament estes dos frases; ni més, ni manco. Son tan representatives que per sí mateix definixen la nostra particular identitat. Ademés, perteneixen, mal que els sàpia als nostres veïns del nort i als seus prosèlits, a un dels més notoris pancatalanistes valencians, abans de que l´interfecte prenguera una tal desatinada i infecta decisió: estem parlant ni més ni manco de "En Manuel Sanchis Guarner".

Com ninguna de les dos tenen desperdici, les volem aprofitar per a donar a entendre que, els que llamentablement encara s´encontren hui en contra de l´idiosincràcia del poble valencià, de l´antic Regne de Valéncia, de la seua independència i de l´autonomia de la llengua genuïna valenciana, les reconsideren i reflexionen a fondo sobre les mateixes i sobre el per qué les digué i les deixà escrites per a la posterioritat, convençut de lo que feya, el senyor Sanchis Guarner.


 
Cristians Valencians    
Web de recent creacio de l´Associacio Cultural Cristians Valencians que conté: Noticies de l´Iglesia, una seccio dedicada al Pare Castellano, Opinios i enllaços en atres webs d´interes.
 
GAV-TV    

Portal web del Grup d´Accio Valencianista a on es van penjant, entre atres coses, les conferencies que organisa el GAV dins del cicle dels ultims dijous de mes.

Des de la web mos diuen: "Qui Som: Mosatros som simplement Valencianistes que en certa mida ya estem farts de que la classe politica mos estiga prenent el pel en temes tant importants com son els de nostra Cultura, Historia i Llengua. Volem enaltir tot lo Valencià, donant prioritat a aquells que son coneixedors i defensors de nostra Historia, Llengua i Cultura propia, i diferencià, els oferim este espai ahon lliurement serà oferit a tot aquell que busque informacio historica valenciana sense cap manipulacio pancatalanista".


 
1 | 2 | 3 | 4  Següent >>
33 registres trobats