Activitats de la Cardona Vives

Per Ferrando

25.11.2005. Assistencia de membres de la Junta Directiva al sopar de l’Associacio d’Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA). La nostra vicepresidenta, Mª Dolors Miralles, va participar eixe mateix dia i a la mateixa hora, en la Gala de la Llengua Valenciana organisat per Nou Valencianisme.

05.12.2005. Assistencia d’un numeros grup de Cardona Vives a la celebracio dels Jocs Florals de la ciutat i regne de Valencia, organisat per Lo Rat Penat, en motiu de ser Regina dels mateixos la castellonera Dª Mª Fernanda Vidal.

13.12.2005. Visita de la Junta Directiva de la Cardona Vives al president de la Diputacio de Castello, D. Carlos Fabra Carreras.

27.12.2005. Intervencio en TV de Castello de Dª Teresa Puerto, Llicenciada en Filosofia i Lletres i Master de Llengües Anglorromaniques. Membre del Colectiu Fullana de l’Universitat Politecnica de Valencia. Aula de Cultura en defensa de la Llengua Valenciana. Articulista, conferenciant, investigadora,… i atres molts tituls i activitats en l’area formativa, d’investigacio i educativa. Junt ad ella, el nostre president Gonzalo Romero i el membre de la Junta Directiva, Vicent Meneu.

28.12.2005. Reunio en la seu de la Real Academia de Cultura Valenciana (RACV), de les juntes directives de la RACV i de la Cardona Vives. En arribar a Castello, teniem preparat un sopar junt als atres membres de nostra Junta Directiva.

19.01.2006. Celebracio de l’Assamblea General Ordinaria de nostra associacio, en la sala de juntes de l’Edifici “Hucha” de Bancaixa en Castello.

26.01.2006. Conferencia en el Cassino Antic de Castello, a carrec de D. José López Fernández, Llicenciat en Ciencies Quimiques, expert en Quimica Vegetal, qui treballà en l’Institut d’Agroquimica i Tecnologia dels Aliments (IATA) del CSIC, baix la direccio dels professors Primo Yúfera i Royo Iranzo. Va parlar sobre “L’univers de la Taronja”.

24.02.2006. Conferencia en el Cassino Antic de Castello, a carrec de D. Antoni Atienza, Llicenciat en Geografia i Historia (Universitat de Valencia – Estudi General). Professor
d’Historia en l’Institut de Chiva. Articuliste de les revistes “L’aventura de l’Historia” i “Lletraferit”. Autor de les obres “Teatre valencià en la Germania”, “La Real Senyera, Bandera Nacional dels Valencians”, “L’ultima cavalcada de Cesar Borja”, “Regionalisme i Valentinicultura”, entre d’atres. Va parlar sobre: “Constanti Llombart i Gaetà Huguet, una amistat en el valencianisme”.

cites

Los mallorquines hablan una lengua que es tan antigua como el inglés y más pura que el catalán o el provenzal, sus parientes más cercanos.
Robert Graves

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya: