Comentaris

Per Redaccio

Durant la preparacio del present numero de Renou, s’ha convulsionat la prensa nacional pel atropellament del govern catala a l’immiscuir-se en el devindre del futur valencià. Est important fet, pensem ha fet brollar en el fondo dels nostres cors els sentiments mes nobles i identitaris que puguerem pensar. El poble s’està movilisant. Havem tingunt manifestacions en Madrit i en la propia Valencia d’una importancia definitiva de cara a les nostres reivindicacions. En la contraportada del present numero de Renou, oferim alguns aspectes grafics de la manifestacio del 27 N en Valencia i que ya s’haura convertit en un referent en la llarga historia del valencianisme.

Resaltem tambe l’articul d’un gran historiador, Antoni Atienza, (esperem siga el començament d’una serie) en motiu del centenari del poeta mes entranyable dels ultims temps per als castellonencs, Bernat Artola i Tomàs.

cites

...me atrevire expondre: no solament de lengua anglesa en portoguesa. Mas encara de portoguesa en vulgar valenciana: perço que la nacio don yo so natural sen puxa alegrar...
Joanot Martorell (1413-1468)

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya: