Nota i comentaris

Per Redaccio

Nota

Tancada l’edicio del present numero de la revista i tenint-la maquetada i dins de l’imprenta, se produix el terrible atentat terroriste de Madrit. A soles tenim opcio a afegir un signe de condol en la portada i contraportada i a expressar nostra mes decidida repulsa a este fet, nostre total recolzament a les victimes i nostre ferm desig de que se detinguen als autors i se’ls aplique tot el rigor de la llei.

Comentaris

Ya varem destacar en el numero anterior de Renou la celebracio en Valencia, en el Palau de Congresos, del II Congres de la Llengua Valenciana, organisat pel Patronat Historic Artistic d’Elig, l’Associacio Cardona Vives de Castello i l’Institut d’Estudis Valencians de Valencia ciutat i que ostentà com President Honorific al Ilm. Sr. D. Josep Mª Guinot i Galàn. En pagines interiors de l’actual Renou ix un articul molt interessant que tracta sobre el contingut d’este congres que se quedarà per molt de temps vigent en el cap dels que varem tindre la sort de poder acodir.

Volem destacar tambe la celebracio en Artana, el dia 21 de febrer, de la festa d’Exaltacio a la Senyera. Tambe en pagines interiors hi ha una cronica dels actes celebrats i que van ser molt emotius.

cites

Pero es el caso que Valencia no quiere ser otra cosa que Valencia. Su lengua, la valenciana, difiere lo bastante de la catalana para poder permitirse gramática y vocabulario propios
Salvador de Madariaga

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya: