Comentaris

Per Redaccio

En este raconet de la revista RENOU i a modo de preambul de cada numero, procurem resaltar algun acontenyiment ocorrit des de l’emisio de l´anterior. Des d’eixa perspectiva volem nomenar al grup de conferenciants que nos han honrat en la seua presencia. Julio Filippi en la presentacio en Benicarlo del seu llibre “Apunts Valencianistes” i les conferencies que donaren persones del prestigi d´Isabel San Sebastián, Juan Costa i Lleopolt Peñarroja, han situat el llisto molt alt en este terreny.

En atre orde de coses, vullguerem rendir un sincer homenage a un artiste de Castello que al llarc de tota sa vida ha sabut dignificar l’art ceramic per damunt de qualsevol previsio. Es tracta d´Albert Guallart que, en pagines interiors hem procurat ilustrar-les en imagens del seu treball.

cites

Acaba la Biblia molt vera e catholica, treta de una biblia del noble mossen Berenguer Vives de Boil, cavaller, la qual fon trellada de aquella propia que fon arromançada, en lo monestir de Portacoeli, de llengua latina en la nostra valenciana.
Bonifaci Ferrer (1478)

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya: