Comentaris

Per Redaccio

En este raconet de la revista RENOU i a modo de preambul de cada numero, procurem resaltar algun acontenyiment ocorrit des de l’emisio de l´anterior. Des d’eixa perspectiva volem nomenar al grup de conferenciants que nos han honrat en la seua presencia. Julio Filippi en la presentacio en Benicarlo del seu llibre “Apunts Valencianistes” i les conferencies que donaren persones del prestigi d´Isabel San Sebastián, Juan Costa i Lleopolt Peñarroja, han situat el llisto molt alt en este terreny.

En atre orde de coses, vullguerem rendir un sincer homenage a un artiste de Castello que al llarc de tota sa vida ha sabut dignificar l’art ceramic per damunt de qualsevol previsio. Es tracta d´Albert Guallart que, en pagines interiors hem procurat ilustrar-les en imagens del seu treball.

cites

Nadie podrá asegurar que el valenciano y el mallorquín sean dialectos del catalán en el verdadero sentido de la palabra. Los tres se han desarrollado con absoluta simultaneidad de tiempo y divergencias léxicas, sin influirse mutuamente
Carreras i Candi

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya: