La vergonya del Pepé i les bases del 32

Per Víctor Boné Vidal

Despres de vore, com el PePé, ens sorprenia introduint en les seues llistes a casi una dotzena d´imputats per la trama gürtel, violant aixina el seu propi codic moral intern.

Ara ens sorprenen, en un atre atac a la nostra cultura, un pacte cuinat en la suculenta cuina catalanista de pactes maquiavelics del PePéBloc.

Les bases pancatalanistes del 32 proposades com a BIC, per el PePéBloc a Castello, no son mes que un atre instrument per colonisar nostra terra valenciana en un intent paregut a la "Anschluus hitleriana" dels seus ´Països Catalans´.

Nombrededios y demes dirigents pancatalanistes, es forren les mans de tindre un alcalde "marioneta" que davant qualsevol atac a la nostra identitat, cedix davant estes organisacions que ataquen i violen el nostre estatut de autonomia i la nostra identitat com a poble.

Ya no es d´estranyar que el PePé, ens robe l´identitat, la llengua i la nostra cultura. Pareix que despres de vore com ens han introduït una catalanisacio en les escoles públiques, una AVL dirigida per l´Institut d´Estudis dels Països Catalans, que ens costa 5 millons d´euros a tots els valencians, no en tinguen prou.

Com dia el pare Guinot, el catalanisme es una moda, pero hui a part de ser una moda cara, li tenim que pagar els trages........

* Víctor Boné Vidal, candidat a l´alcaldia de Castello per Coalicio Valenciana de Castello.

* Víctor Boné Vidal, candidato a la alcaldía de Castellón por Coalición Valenciana de Castellón.

cites

La trenta e dues es que aquesta terra ha lenguatge compost de diverses lengues que li son entorn, e de cascuna a retengut ço que millor li es, e ha lexats los pus durs e los pus mals sonants vocables dels altres, he ha presos los millors. E no res menys trobarets dins aquesta beneyta ciutat qui us pot ensenyar les principals lengues del mon. Axi com son lati, ebraych e morisch
Francesc Eiximenis

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya: