Adoctrinament dels adults sobre el paisos catalans

Per Joan Benet Rodriguez i Manzanares

Tots sabem que la reivindicació d´algunes persones de nordest d´Espanya, d´eixos inconstitucionals països catalans, està arribant més llunt de lo que haguera segut d´esperar, puix, ni han existit mai, ni existixen, ni van a existir (espere), pero lo més roïn del cas, és que totes les idees, per panolis que siguen, sempre troben alguna persona, entitat o institució que les recolzen.

I en este cas, els països catalans, estan trobant més recolzament del que mai haguera imaginat, puix fa pocs dies, s´ha inaugurat una exposició, una mostra, ¡Un adoctrinament per als adults sobre els països catalans, ací, en la nostra terra! ¡En Valéncia!

Est adoctrinament i sumissió als interessos catalanistes es un adoctrinament itinerant que va a recórrer els territoris que els catalanistes més arraïlats nomenen, els seus països catalans, pero lo més greu del tema no és que uns quants catalanistes vullguen fer dels seus interessos una forma de vida, sino que troben institucions públiques que, si no ho avalen, si per lo manco no ho rebugen, que casi és pijor.

I est és el cas d´eixe adoctrinament en Valéncia. La mostra s´ha obert al públic, en contra dels desijos dels valencians, com aixina ho demostrà el Grup d´Acció Valencianista.

El govern valencià està fomentant que qualsevol valencià puga saber de primera mà i en la seua pròpia terra i en el Vist i Plau del propi govern, ¿Qué són? ¿Quines són? ¿Qué els unixen? i moltes més mentires sobre un invent nacionaliste al que nomenen, països catalans, naixcut en els peus fets de fanc i que si no passa res, voré caure al sol i destruir-se.

Imagine, que l´adoctrinament en el coleges dels chiquets i chiquetes ya ho han donat per conclòs, puix ya, la majoria de l´alumnat valencià sap qué son els països catalans, i segons els llibres que aprova la Conselleria d´Educació per a l´educació en les centres docents, també saben que "¿Pertanyem ad ells?", per açò, ara l´objectiu és l´adoctrinament dels adults, de tota la població, per a que a ningú nos càpia cap dubte de quines som, aixina dins de quatre o cinc anys tots chillarem que som catalans, i al fer les votades per a demanar l´autodeterminació, saber que conten en el 99% de la població valenciana.

He de dir, que l´estratègia que des de fa ya més de trenta anys estan duent a terme els catalanistes, es digna d´enveja, pero a la mateixa volta, es trist vore com els demés territoris que actualment conformen Espanya, inclosos els actuals governs implicats (2007) s´agenollen front als interessos catalanistes.

Per sempre. ¡VIXCA VALÉNCIA LLIURE!

cites

El Valencià te la seua mida i el seu sabor. La concissio del Valencià es veu quan es compara, text ab text, en atre idioma
Azorín

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya: