El GAV dona les gracies per les mostres de recolzament rebudes per part dels valencians

Per Grup d´Accio Valencianista (GAV)

La Junta Directiva del GRUP D´ACCIO VALENCIANISTA vol donar publicament les gracies a tots els valencians que mos han felicitat per l´accio que el passat dissabte 9 de Maig varen protagonisar les nostres joventuts. Poques voltes des de la nomenada “Batalla de Valencia” una accio valencianista ha segut rebuda en tanta unanimitat per la societat, els politics i els mijos de comunicacio valencians.

Quant les JJGAV varen decidir donar resposta directa a l´agravi que el passat 9 d´Octubre volgueren infligir-mos els membres de ERC desplegant una gran bandera quatribarrada independentista al pas de la Real Senyera. En cap moment ho varen fer esperant l´aplaudiment ni les felicitacions, sino que va ser una decisio presa dins de la coherencia valencianista que ha presidit tots els actes del GAV en els seus 32 anys d´existencia.

Per aixo el fet de que la gran Senyera ( mes de 20 metros) que les JJGAV varen fer onejar en la Plaça de San Agustí del Cap i Casal del Regne de Valencia, davant dels nassos de lo pijor del catalanisme de dins i de fora. Haja segut rebut en tal unanimitat, fan d´esta accio un doble motiu de satisfaccio per al GAV. Per una banda el fet de haver pogut contestar tal i com se mereixia a esta gentola, tornant-les la seua provocacio multiplicada i amplificada pel fet de que ells no tingueren lo que n´ha que tindre per a fer-nos retirar la Senyera jagant, (tal i com mosatros si conseguiren el 9 d´Octubre). Per atra la satisfaccio de haver pogut conseguir, encara que siga puntualment, l´unio de tot el valencianisme front a la provocacio que representa tindre que patir any darrere d´any els insults i menyspreus dels catalanistes mes radicals pels carrers de Valencia, sense que les nostres autoritats facen res per a impedir-ho.

Volem felicitar especialment a tots aquells que sense ser socis del GAV colaboraren des d´el primer moment, tant en els preparatius com en la ejecucio d´esta historica accio de resposta. Accio que en el pas del temps alcançara tot el seu valor, quedant dins de l´historia del valencianisme modern al mateix nivell que atres accions historiques, com la cremá de la quatribarrada de l´Ajuntament de Valencia en 1979, o la recient interrupcio de la Provesso Civica del passat 9 d´Octubre, per tal d´impedir que la Real Senyera passara per baix de cap bandera aliena al poble valencià. Accions de les que el GAV, llunt d´avergonyir-se, reivindica com a seues en tot l´orgull d´haver complit en cada moment en els fins i ideals que ho varen fundar el 7 d´Octubre de 1977.

El GAV i especialment les JJGAV volem manifestar aixina mateix la nostra ferma voluntat de continuar lluitant sense complexes de cap tipo, tant des d´el valencianisme cultural, com des d´el valencianisme d´accio, front a tots i cadascu dels que atenten a diari contra la Personalitat Valenciana. Dins de la llegalitat farem l´impossible per a erradicar d´una volta i per totes la catalaniçacio que actualment estem patint en coleges, universitats, mijos de comunicacio i estaments oficials.

Valencia, Cap i Casal del Regne, a 12 de maig de 2009.

cites

"perque yo, a manament de vostra senyoria, ho he tret de lati, en nostra vulgada lengua materna valenciana aixi com he pogut, jatssessia que altres l´hagen tret en lengua cathalana".
En el prolec de la seua traduccio del "Valeri Maxim"
Antoni Canals (1352-1419)

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya: