Colaborar és la paraula

Per Joan Benet Rodriguez i Manzanares

En la nostra Pàtria Valenciana, sempre planter de tot tipo de iniciatives i quefers en pro de lo nostre i de tot lo que cal recolzar, robes, vestimenta tradicional, llibres, festes, tradicions, cultura, oci, idioma... sempre hi haurà algun tema, alguna associació, algun grup més o manco numerós, que de segurs serà afí a tu, i que de segur que en ell trobaràs gent de bon grat que de segur et faran costat i que també de segur, tu pots fer-los costat ad ells i entre tots poder tirar millor avant ´eixe proyecte en concret´.

Puix, COLABORAR, és la paraula màgica. Fa un temps coneguí a una persona que dia que, ´Hi ha alguns que fan, i alguns que diuen que fan´, no sigam nosatres dels que, ´diuen que facen´, i fem tot allò que estiga en la nostra mà en pro de Valéncia, i de tot lo valencià.

Valéncia és un proyecte de futur que no es pot fer a soles, és un proyecte de futur en el qual tots estem convidats i tots podem i de fet, som útils. Valéncia és un proyecte que es fa gràcies a tu, i sense tu, Valencià no es construirà.

Colaborar és la paraula.

cites

Pero es el caso que Valencia no quiere ser otra cosa que Valencia. Su lengua, la valenciana, difiere lo bastante de la catalana para poder permitirse gramática y vocabulario propios
Salvador de Madariaga

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya: