El Bloc-Meliana continua manipulant, discriminant i criminalisant als que no acaten els seus postulats.

Per Grup d’Accio Valencianista

En el “infobloc Meliana nº18” mes conegut en la locatitat com “el colomer” apareix una (entre tantes) noticia totalment falsa i malintencionadament exposada.

Anem per parts ya que estos pardals del colomer tenen molt que rectificar i callar.

La noticia es sobre els actes de la commemoracio del nou d’octubre, celebrats el dia cinc del mateix mes i que tots els Melianers pogueren/poguerem fruir.

Estos pardalets diuen, nomes mamprendre sa “noticia”, que; “unes doscentes persones acodiren a tal event”, sent aço unes dades d’eixida manipulades; algo que des del GAV estem mes que acostumats a sentir i a patir en nostres manifestacions per part dels mijos de comunicacio. O podria ser, ¿per que no? que senzillament no saben contar els bloqueros ya que tots els demes alli presents varen vore que erem uns quants centenars mes.

Els pardalets continuen en sa noticia dient que “va estar deslluït per l’actitut del grup “ultra” del GAV, increpant constament als regidors del Bloc.” Apostillant que “el protocol organisat pel govern popular va fer aigües per tots els costats”

A vore, lo de que fon deslluït pels “ultres” del GAV seria una afirmacio correcta si els pardals estos haveren tret a passejar la marfega pel carrer, havent anat el GAV a dir-los lo que son, uns renegats i traidors a la patria valenciana. Lo que se lis digue es la veritat, que “soltara Jose Antonio Riera (Bloc) la Senyera per que no creia ni creu en ella” i en cap moment es va faltar a ningu el respecte, i es que la veritat moltes voltes, com es el cas, ofen. En quant a que som “ultres” es un adjectiu algo futbolistic, -demostrant un vocabulari molt pobre en sons escrits, ¿pero que podiem esperar d’aquells que escriuen en català en vegada de fer-ho en IDIOMA VALENCIÀ?-, en el GAV creem que esta expresio “d’ultra” tambe pot haver eixit d’algun enllumentat panca-futbolero, sent com son seguidors en sa majoria del barça i simpatisants ideologics de son president, el catalaniste/imperialiste Laporta. Ells es pensaven que anar a la provesso civica portant la Senyera seria una bona foto per als peridics i que eixirien com els grans heroes de la poblacio, per lo que passa es que estos del bloc comencen, ya no a fer aigüa per tots els costats sino que directament perden oli. Ells que des de sempre han anat i encara van en els mateixos catalanistes i proetarres manifestant-se pel Cap i Casal, sent els que quan veuen una Senyera començen a brofegar “en eixa bandera farem una foguera” o proferint vixques a “terra lliure”, com tambe tirant ous i agredint ad autentics valencianistes que els recriminen sons actes.

En quant a lo dit per ells de que “la Senyera es de tots els valencians” es correcte, pero des del GAV no recomanem que nostra bandera es deixe mai en possesio dels del Bloc per lo que li poguera ocorrer, no volem ni pensar lo que li podria passar a la Senyera en mans d’unes persones que ni creuen, ni volen, ni aprecien a nostra ensenya mes volguda, nostra Real Senyera Coronada, que per damunt d’ella soles està Deu com aixina ho reflectix el blau celest que la presidix.

L’ultima falsetat que se lis ha ocorregut per acabar la noticia es dir que “fan seu el peno de la conquesta” afirmant que es la base de la majoria de banderes i escuts dels pobles d’arreu del nostre… ¿ pais ?, entre ells Meliana”.

Des del GAV fem la següent pregunta que fa temps que la venim fent pero que mai hem trobat resposta per part d’aquells (entre tants) que volen canviar l’historia dels valencians com es el cas dels del Bloc:

¿per que mai se li ha volgut fer la prova del polen a tal peno per a vore si realment te l’antiguitat que diuen els catalanistes que te? I es que ya deixà que pensar quan lleggim en el mateix peno allo de “año 1238” , apareixent “año”, paraula que no apareix fins a prous sigles despres en espanyol (ya que l’espanyol ni existia per eixa data) i que en els idiomes de l’epoca; romanç-valencià o llati no va existir mai.

En quant a lo dels escuts es algo mes que graciosa esta afirmacio, ya que una persona mijanament culta sap que un escut es algo que identifica ad un llinage no tenint este per que estar predeterminat per res i que l’antiguitat de molts d’estos a l’igual que les banderes nombrades no rebasen ni un sigle de vida.

Si no estan d’acort els catalanistes que es passen pel I.M.C. de Meliana per a culturisar-se un poquet, ya que encara està exposada per a tot lo mon l’exposicio que demostra que la bandera dels valencians, de tots els valencians es la Senyera, atres afirmacions son senzillament manipulacions i interessos per a catalanisar lo Regne de Valencia, o ¿per que no? Val mes tart que mai, que lliggen de vegada en quant un llibre d’historia i no d’histeria com fan tots els pardalets com ells.


“En la vida real, el que no es rendix es tot un valent.”

Paul McCartney (naixcut en 1942), compositor i cantant britanic

cites

Pero es el caso que Valencia no quiere ser otra cosa que Valencia. Su lengua, la valenciana, difiere lo bastante de la catalana para poder permitirse gramática y vocabulario propios
Salvador de Madariaga

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya: