Cadena Ser Valencia, altaveu de difamadors

Per GAV

Quan en el GAV encara estem plens de goig al vore que cada volta som mes gent en nostra impoluta i reinvindicativa associacio, com va ocorrer per eixemple ad ulls de tots el presents el passat nou d’octubre en la provesso civica del mati acompanyant a nostra Senyera, tornant a haver molta gent que comença a vore el perill en que es troba nostre milenari Regne de Valencia, perill per culpa de la politica corrupta i manipuladora catalanista que nos governa, pero se sol dir que no hi ha mal que per be no vinga, el poble valencià comença de nou a reaccionar, expresant publicament lo que pensa davant d’aquells que traicionen a diari a nostra terra valenciana, fent-ho com sempre ho hem fet en el GAV, davant i a la cara d’estos politics i/o grepusculs pancatalanistes manifestants acompanyats i protegits per ¿la policia nacional?, pero estos ultims ¿no eren independentistes?, ¿en que quedem?, ¿que fan al costat i darrere de la policia nacional?. Valents cinics i hipocrites que son en realitat tota esta gentola inclos els primers nomenats.

Puix, a pesar de la bona reaccio de tota la bona gent que nos acompanya, nos trobem que mijos de comunicacio que deurien de velar per l’informacio aportada a la ciutadania, comunicant sempre en pluralitat, sent realistes, neutrals, en veracitat i sobretot sense cap tipo de sectarisme, es dediquen a fer exactament tot lo contrari.

El passat dimecres 10-X-2007 sobre les set de la vesprada, en la cadena Ser Valencia feren un programa de tertulia dedicat al Cap i Casal, el tema d’actualitat que es tractava en esta ocasio era el Dia del Regne de Valencià, nostre nou d’octubre.

La tertulia en si consta d’un presentador i es supon que moderador (en este cas presentadora) i uns convidats provinents del mon politic municipal.

Alli es trobaven convidats de la “talla intelectual” de Rafael Rubio (PSPV) l’etern segundó, o el que no fa merit al seu nom, el catalaniste Vicent Ferrer (PP), el mateix que passà pel trampoli politic d’Unio Valenciana al PP per acavar en la diputacio de Valencia fent exposicions del renegat de Joan Fuster, com tampoc volem, per que cansariem a la gent, parlar mes a fons dels camps que intententa expropiar en son poble d’Alboraya als llauradors per a fer finques, llevant chufes per formigó com a bon Pepero que es.

En este programa de la Ser i en la complicitat de la presentadora, ya que en cap moment rectificà, ni parà les difamacions dels convidats, es va dir que en el GAV erem una colla de “subnormals”, si com ho senten, “subnormals”, o que gent del GAV sobre les dos del migdia cremaren fotos del rei, remarcant Grup d’Accio Valencianista, insistint (segons ell) que forem mosatros, o que u de nostres JJ GAV fon detingut per cremar una marfega. Com tambe i al mateix temps dient que si no nos donaren cobertura mijatica no fariem lo que fem, fins i tot li llebaven ferro a lo fet pels pancatalanistes per la vesprada.

Anem per parts:

- En quan al cumplit cap a la gent del GAV tractan-nos de “subnormals” els tenim que dir un parell de coses ad estes “eminencies”, poseidors d’un vocabulari extens com en este cas. Lo primer es desijar-li que mai tinga un fill en este tipo de deficiencia, ya que ni es un glop facil de digerir com tampoc de portar. Els recordem que en el GAV hi ha des de bresols, chiquets, pasant per estudiants, treballadors, universitaris, en mes d’u en varies carreres com tambe en doctorats i inclos masters, com tambe persones en deficiencies fisiques i/o psiquiques i no per aixo son rebujats en nostra associacio. Nostra lluita naix per afany de defendre nostres signes d’identitat que son exclusivament valencians, pesant-li a qui li pese, entrant i sent admitit en el GAV aquells que demostren son amor per nostra patria valenciana, siga de la clase social que siga.

- Cap membre del GAV a cremat foto alguna del Rei, sent aço una afirmacio falsa com tambe malintencionada, debut a la reiteracio de l’inculpador, senyalant en tot moment la falsa implicacio del GAV en estos actes antidemocratics.

- El jove Palleter de les JJ GAV que fon detingut, no ho va ser per cremar una de tantes marfegues com se varen cremar eixe dia, si no per encadenar-se a l’estatua del Rei En Jaume I intentant evitar que, -com ve sent habitual- vinguen els catalanistes ad insultar-nos als valencians a nostra casa, tot aço gracies als permissos donats pel PP per a manifestar-se esta mala gent impunement per nostres carrers, tenint que soportar perles com “en eixa bandera farem una foguera” algo que s’escolta tots els anys al passar la manifestacio catalanista i des de esta per cases on oneja nostra volguda Senyera. En vegada de ser detingut este jove de les JJ GAV li tenien que fer un monument per sa patriotica accio, pero tristment estem governats per gent que no creu en nostres signes d’identitat.

Incluit el PP, o ya no recorden les paraules de Rajoy de l’atre dia dient que en Espanya els “dialectes” deurien de desapareixer deixant soles que l’espanyol com a unic idioma de tots. ¿estos defenen nostra identitat valenciana? Ja i tres voltes ja.

- En quan a la cobertura o no dels mijos de comunicacio, estem mes que acostumats a ser ocultats per tots estos, fins i tot nos envien a la policia per ad evitar que ixcam en la foto, el passat nou d’octubre nos impediren les forçes policials situar-nos justament darrere de la Senyera, i es que no els agrada als politics nostra presencia ¿per que serà? ¿de que tenen por? Tenen por de la veritat que mostrem mosatros i que tant s’afanen ells en amagar.

- lo de llebar ferro als actes catalanistes (on si que es cremaren fotos del rei) en esta emisora es normal, ya que son, per si algu no ho sabia encara, de tall catalaniste.

Des del GAV demanem tant una disculpa publica en hores de maxima audiencia, com escrita i feta aplegar a nostra associacio per part de la Ser, cosa que si no es realisa en els proxims dies donaran peu a que tota la gent a la que aplegue nostre comunicat/denuncia publica es reafirmen en lo que pensem en el GAV, que la Ser no es un mig informatiu de fiar.

En quan a dimisions no en demanarem cap, ya que tindria que dimitir si foren honrats, apelatiu que dubtem de molts d’ells, mija plantilla d’esta emisora com tota o casi tota la clase politica governant valenciana, algo que sent realistes no ocorrera mai, llavors no mos molestem en demanar la dimissio dels que han trobat la gallina catalana dels ous d’or per mig de la tergiversacio i manipulacio informativa i politica.

“Hi ha molt que dir a favor del periodisme modern. Al donar-nos les opinions dels ignorants, nos mantenen en contacte en l’ignorancia de la comunitat”.

Oscar Wilde (1854-1900) Dramaturc i noveliste irlandes

cites

Y más ha concedido Dios a Valencia una lengua polida, dulce y muy linda, que con brevedad moderada exprime los secretos y profundos conceptos del alma, y despierta el ingenio a vivos primores, donde le resulta un muy esclarecido lustre.” “Esta lengua formaron de lo mejor que había en la lemosina y por lo que les faltaba recurrieron a las tres lenguas más excelentes de todas las del mundo según antes hemos probado. De la hebrea tomaron... De la griega... De la latina tomaron todos los otros vocablos para hacer que la lengua fuese muy copiosa y tuviese propio nombre a cada cosa por rara que fuese.
Rafael Martin de Viciana

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya: