Joventuts de CV, en contra dels grups jovenils pro terroristes

Per Joventuts de Coalicio Valenciana

Desde les Joventuts de Coalicio Valenciana, volem denunciar el passotisme i la acceptacio de la Generalitat Valenciana davant l´existencia de grups jovenils pro terroristes en el Regne de Valencia, com "Endavant", "Maulets" o "Cajei" entre atres.

Es una autentica llastima i desgracia que tingam un govern valencià que permeta manifestacions d´estos grups, que una de les seues consignes es "Vixca Terra Lliure” o “ETA vine i matals". El president de les Joventuts de Coalicio Valenciana, Victor Saiz, senyalà que  "es una autentica vergonya el comportament de la Generalitat Valenciana i la Delegacio del Govern, castigant als valencians que mos defenem dels atacs imperialistes catalanistes, i  premiant als catalanistes, inclus a les entitats que fan apologia del terrorisme en importants subvencions, com es el cas de ACPV, que utilisa la bandera de Terra Lliure, mentres tant les entitats valencianistes estan marginaes per el govern valencià i criminalisaes".

Desde les Joventuts del partit valencianiste, pensem que "o la Generalitat Valenciana està fent seguidisme del govern catala, o realment, està per a anar al psiquiatra”, en eixe sentit, Victor Saiz va confiar en que el poble valencià, al igual que ha fet Coalicio Valenciana, se done conter de les barbaritats que fa el PP de la Comunitat Valenciana, i per fi, vegen qui fa valencianisme i qui es fica i es lleva la chaqueta, depenent de en qui tinga que pactar".

cites

...me atrevire expondre: no solament de lengua anglesa en portoguesa. Mas encara de portoguesa en vulgar valenciana: perço que la nacio don yo so natural sen puxa alegrar...
Joanot Martorell (1413-1468)

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya: