cites

Las cualidades de la lengua valenciana son: su brevedad, la abundancia de monosílabos, la suavidad y la cantidad de palabras de origen árabe, griego y latino
Carlos Ros Hebrera

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya:

ENLLAÇOS

Planes personals

Josué Ferrer    
Blog de Josué Ferrer, que conté articuls d´opinio, comentaris, archius i classificacio per categories, enllaços en atres blogs i webs i prensa digital.
 
Les Tradicions Maniseres    
Blog de Pepe Esteve (Manises), dedicat a la Cultura Valenciana, que mos diu: Les tradicions maniseres: L´idiosincrasia d´un poble, la seua historia, cultura, patrimoni i tradicions de la milenaria Ciutat de Manises.
 
El bloc de Jota Cob    
Blog de Julio Cob (en castellà), que conté articuls d´opinio, llibre de visites, seccions de musica, viages, gastronomia i enllaços en atres blogs interessants com: ´Valencia en Blanco y Negro´, ´Rincones de Valencia´, etc...
 
¡Atrevixte a canviar!    
Blog personal de Juan García Sentandreu, president foral del partit valencianiste Coalicio Valenciana que conté: articuls d´opinio, sa biografia, les campanyes, el programa electoral, entrevistes, fotografies i videos.
 
Libertad día a día. Diario de Wenley Palacios    

Blog de Wenley Palacios, que conté: Opinions i articuls publicats en prensa, discursos, versos i atres escrits, aixina com, un buscador intern per a poder localisar algun text en qüestio.


 
Simó Santoja    
Recopilacio d´articuls de D. Vicent L. Simó Santonja, publicats en el periodic "Valéncia Hui", ya desaparegut, i ordenats per categories. Incorpora un buscador intern i alguns enllaços en atres webs o blogs.
 
José Vicente Gómez Bayarri    
Bienvenido a la página Web de José Vicente Gómez Bayarri. Contiene su historial, fotos, portadas de algunos libros y numerosos artículos periodísticos. Si quieres dejar algún mensaje o deseas formular alguna sugerencia puedes hacerlo aquí.
 
Pagina web de Juanjo Garcia    
Benvinguts a la web de Juanjo, en esta web intentare clavar coses de tots els estils: noticies que m´interesen, el meu album de fotos particular, enllaços a les que considere webs interessants i algun chiste que me trobe per la ret.
 
Joan Ignaci Culla    

Joan Ignaci Culla

Joan Ignaci Culla i Hernández. Escritor, articuliste, conferenciant i investigador. Actualment dirigix una empresa d’activitats socioculturals en mes de 20 anys d’experiencia. Com a responsable de la mateixa ha elaborat mes de 150 proyectes educatius sobre l’historia, l’arquitectura, el mig ambient i l’idiosincrasia de la Comunitat Valenciana.

S’inicia en el mon valencianiste en la creacio del Grup d’Accio Valencianista (GAV) en 1977, sent vicepresident durant 14 anys. En estos anys participà activament en acontenyiments clau que marcaren el devindre cultural valencià. Des de l’epoca de la transicio fins als nostres dies ha recopilat, analisat i difos centenars de documents, alguns d’ells inedits, que proven la singularitat de la llengua valenciana. Des de 1982 fins a 2004 ha simultanejat l’accio cultural en la politica, sempre des de formacions dedicades a la defensa de la personalitat valenciana. Ha segut candidat a la Generalitat Valenciana, a l’Ajuntament de Valencia i al Congres dels Diputats.

En 2004 funda l’entidad cultural Renaixença Valencianista, de la que es el seu president en l’actualitat. Des de 1982 ha publicat mes de 300 articuls sobre el valencianisme cultural i politic en Las Provincias, Levante, Diario de Valencia, Valencia Hui, Som, Espenta, Renou, Cambio 16, aixina com en distints diaris digitals. Ha participat en innumerables debats, taules redones i coloquis, sobre politica i cultura. Es coautor del llibre “Cronologia historica de la llengua valenciana” (Diputacio de Valencia, 2007)


 
Agusti Galbis    
La veritat mos fara lliures. Blog recopilatori d´articuls d´Agusti Galbis.
 
<< Anterior   1 | 2 | 3  Següent >>
28 registres trobats