cites

Es la lengua valenciana la primera lengua romance literaria de Europa, de cuyos clásicos no sólo aprendieron catalanes sino incluso castellanos
Menéndez Pidal

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya:

ENLLAÇOS

Difusio de la llengua

En defensa de la llengua valenciana    
Blog que conté el llibre de Miquel Adlert Noguerol titulat ´En defensa de la llengua valenciana´, biografia de l´autor, cites de llengua valenciana i enllaços ad atres webs i blogs.
 
Ambient valencià    
Interessant pagina web d´Antoni Ruiz Negre, que conté diccionari valencià de sinonims, afins i antonims, efemerides, obres curtes de teatre, contes valencians i enllaços ad atres webs d´interes.
 
Camidesetes    
Camidesetes es una empresa de disseny jove, que se dedica a la promocio del valencià per mig de camisetes en mensages divertits. Som una marca principalment dedicada al disseny, pero especialisada en la venta on-line de camisetes originals i divertides, adaptant-se a les necesitats del client i buscant sempre el millor preu que es pot oferir… Per a contactar en mosatros pots fer-ho per mig del nostre apartat de contacte, o enviant-mos un correu a info@camidesetes.com
 
Valencià és llengua    
Interessant Blog sobre Valencianisme, Politica i Cultura, que conté articuls d´opinio, enllaços en atres web i blogs, etiquetes i direccionament ad atres utilitats com: twitter, youtube i facebook, del mateix blog.
 
Noticies en llengua valenciana    

Blog de nova creacio, que conté articuls d´opinio i noticies en llengua valenciana, aixina com, enllaços ad atres webs o blogs.

Diuen lo següent: Objectiu del Blog. A vore, este blog vol que pugau llegir noticies d´interes en llengua valenciana, si algu té traduida una noticia o vol que traduixca alguna en concret que m´ho comunique ¿d´acort? ¡¡esta faena és per a tots!! ¡¡Vixca la Llengua Valenciana!!


 
Llengua Valenciana    

Pàgina de la secció de Llengua i lliteratura de la RACV.

Fins ara t’havies quedat mirant l’infinit quan no sabies cóm escriure una paraula, pero ara vas a tindre la millor ferramenta per a escriure en valencià en el teu ordenador.

Te presentem la Versió 2.0 del Corrector Ortogràfic de Valencià, segona versió notablement ampliada i corregida.

Per a que escriure en llengua valenciana te resulte fàcil, cómodo i senzill. Dispons en esta ‘suite’ dels més alvançats i potents programes de gestió: full de Càlcul, processador de texts, dibuix, presentacions gràfiques i bases de senyes.


 
Noms valencians    

Noms valencians i en valencià. T´oferim l´informació més completa sobre noms valencians que pots trobar en internet.

Més de 1.200 noms. Informació precisa sobre l´orige i significat. Resenyes històriques i culturals. Correspondència en castellà.

Ademés, t´ho posem fàcil. Pots rebre sugerències de noms per al teu chiquet de bolquerets, buscar alfabèticament o des del castellà.


 
Vaavant    

Les TIC al servici de la llengua i cultura valencianes ... Tots els drets reservats per www.vaavant.org 2008-2009.

El nostre objectiu és la promoció, difusió i normalisació de la llengua i cultura valencianes.

El modo de colaborar per la nostra banda, és la de desenrollar aplicacions en les Tecnologies d´Informació i Comunicació (TIC) per a que el nostre anhelat objectiu siga realitat en un futur molt pròxim. Tot lo que fem, ho fem d´una manera desinteressada i sense pertànyer a ninguna associació, ni institució, ni grup polític.

Tot per la llengua i cultura valencianes: ¡Tot pel poble valencià!. Si compartixes el nostre objectiu i el nostre amor per ad esta terra, contacta en nosatres; junts podrem fer moltes més coses.


 
Entelv    

Portal web d´informacio de l´Encontre de Noves Tecnologies en Llengua Valenciana, enguany es fara la 2ª edicio. L´encontre està organisat per les següents webs: Valencian.org, LlenguaValencianaSi.com, SoftwareValencia.com i Vaavant.org.  


 
Teatre Faller    
Web dedicada a l´informacio del teatre Faller en Llengua Valenciana.
 
1 | 2  Següent >>
20 registres trobats