Comentaris

Per Ferrando

Ya quedaven poques provincies españoles sense aeroport. De les turistiques no cal parlar. A Castello pense que li tocava YA. Pareix que ara va en serio i que 2010 pot ser l´any de l´aeroport en Castello. Que siga per a be i en este numero de RENOU volem resaltar esta noticia que deu beneficiar-nos a tots els valencians.

Es llei de vida pero no per aixo podem deixar de llamentar la perdua de vides humanes tan arrimades al nostre quefer diari. La mort de Vicent Martín-Villalba mos ha fet pols a la gent vinculada a la Cardona Vives. L´atre valencia i valencianiste que mos dol en tota l´anima es Manolo Soler. En pagines interiors hi han articuls dedicats a d´ells.

Volem resaltar la nominacio del "Fadrins, Cardona Vives-2010" que per lo que representen i per lo que son, hem cregut mereixedors del guardons que tots els anys otorga la Cardona Vives. Tambe en pagines interiors s´informa dels nous premiats, als que els donem l´enhorabona.

cites

L´individualitat de la llengua valenciana dins de la familia de les llengües occitanes, cap que tinga una mija cultura, la pot posar en dupte.
Manuel de Montoliu

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya: