Comentaris

Per Ferrando

El dia 11 de març i en la catedral de Sogorp, s’oficiarà un funeral per l’anima del nostre benvolgut pare Guinot al cumplir-se el primer any de la seua mort. Pensem aprofitar l’ocasio per a recordar-lo en alguns breus parlaments en acabar el dinar. Deixarém testimoni de l’acte en el proxim numero de Renou per esta l’actual ya acabat abans de la data citada.

S’incorpora en el quadro dels nostres colaboradors, un advocat castellonenc de raïl i soca, Wenley Palacios, articuliste de prensa i contertuli de Televisio de Castello, que coneix els nostres problemes valencians i els sap esposar en una nitidez absoluta sense “pels en la llengua”.

L’entrevista de l’actual numero de Renou, de Mª Dolors Miralles, té lloc en el Mas de Flors, un barri de l’entrayable poble castellonenc de Moró, a on viu i treballa el polifacetic artiste Joan García Ripollés, batejat pel escritor Manuel Vicent com “el beato Ripo” a pesar del caracter erotic de moltes de les seues creacions. Pintor i escultor universal. La seua obra podra ser acceptà o rebujà pero no passa desapercebuda. En la portada i en pagines interiors de l’actual numero de Renou, apareixen a orri diverses manifestacions de la seua obra.

cites

Subsistix a Espanya no sols la diversitat de lleis sino tambe d’ idiomes. Es parla encara en gallec, en bable, en vasc, en catala, en mallorqui i en Valencià
Pi i Margall

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya: