Comentaris

Per Redaccio

En el mon valencianiste, les persones que s’incorporen no criden l’atencio. Es massa pronte; encara no han desenrollat lo que porten dins que pot ser d’incalculable valor: llavor nova. En canvi, quan se nos va algun conegut, el solem plorar amargament. Ultimament han segut uns quanta. Fem mencio especial al nostre “Pare Guinot” i de Paco Obrer. En este Renou hi ha articuls que els recorden entranyablement.

El Consell de Redaccio de Renou i la Junta Directiva de la Cardona Vives, volem expressar el nostre condol per l’irreparable perdua del president, fundador, impulsor, guia, pare, nort, eixemple, germa, ànima, bonhome, lluitador, incorruptible…, castellonenc i valencià. Les paraules sempre se queden curtes quan se tracta de glossar el recort d’una persona de gran valia i humiltat que donà tot lo que tenia en defensa d’uns valors que ell considerà sagrats i que alguns no ho van saber reconeixer.

Volem en el present numero de la revista Renou, destacar l’importancia de l’acte d’entrega dels premis “Fadri-Cardona Vives” 2005. En pagines interiors podras recabar informacio d’alguns detalls de l’acontenyiment, important sobretot pel nivell dels premiats i realçat, sense duotes, per la presencia d’un public volcat en l’admiracio d’uns personages que marquen la pauta en el devindre social i cultural del nostre Regne de Valencia.

cites

Pero es el caso que Valencia no quiere ser otra cosa que Valencia. Su lengua, la valenciana, difiere lo bastante de la catalana para poder permitirse gramática y vocabulario propios
Salvador de Madariaga

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya: