Comentaris

Per Redaccio

Durant la preparacio del present numero de Renou, s’ha convulsionat la prensa nacional pel atropellament del govern catala a l’immiscuir-se en el devindre del futur valencià. Est important fet, pensem ha fet brollar en el fondo dels nostres cors els sentiments mes nobles i identitaris que puguerem pensar. El poble s’està movilisant. Havem tingunt manifestacions en Madrit i en la propia Valencia d’una importancia definitiva de cara a les nostres reivindicacions. En la contraportada del present numero de Renou, oferim alguns aspectes grafics de la manifestacio del 27 N en Valencia i que ya s’haura convertit en un referent en la llarga historia del valencianisme.

Resaltem tambe l’articul d’un gran historiador, Antoni Atienza, (esperem siga el començament d’una serie) en motiu del centenari del poeta mes entranyable dels ultims temps per als castellonencs, Bernat Artola i Tomàs.

cites

Subsistix a Espanya no sols la diversitat de lleis sino tambe d’ idiomes. Es parla encara en gallec, en bable, en vasc, en catala, en mallorqui i en Valencià
Pi i Margall

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya: