Comentaris

Per Redaccio

La Cardona Vives es una associacio que, a banda de defendre com en Castello no ho fa cap atra, les senyes identitaries que nos diferencien del rest de les regions espanyoles, se distinguix per la diversitat de les seues activitats. Des de la publicacio del anterior RENOU, hem pogut assistir a conferencies impartides per L. Peñarroja, G. Reguillo i J. Benet. Hem disfrutat de l’excursio a Guadalest, raco exotic del Regne de Valencia.

J. Filippi ha presentat el seu llibre “Apunts Valencianistes”. Hem “complit en parroquia” al visitar al Bisbe de Sogorp-Castello. Nos ha plenat d’orgull la distincio que se nos ha fet per defendre la Tradicio en els Premis “9 de març” que otorga l’associacio Gregal de Castello i tambe per la condecoracio en la Creu de Sant Jordi del Capitul del Centenar de la Ploma al nostre soci Xavier Gimeno. El curset de Cultura Valenciana ha continuat atraent a persones pel seu contingut i per la bona actuacio dels ponents. Per ultim, la despedida de l’actual curs a tingut lloc celebrant l’entrega dels Premis Fadri-Cardona Vives de la que, en pagines interiors, oferim abundant informacio. En la portada i en pagines interiors se significa l’importancia que té per a Castello el monument del Fadri.

cites

Es la lengua valenciana la primera lengua romance literaria de Europa, de cuyos clásicos no sólo aprendieron catalanes sino incluso castellanos
Menéndez Pidal

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya: