La coherencia, un be escas

Per Joan Lluis Musoles

No hi ha cosa que me done mes por que un politic en temps electoral , i si es valencià ,mes encara .

El politic valencià es un especimen que no dubta en vendre a sa mare si realment li fa falta per traure un garbell de vots mes i poder chuplar de la mamelleta que representa ser politic remunerat en esta Nacio...

Valga com exemple el PP,¡Quina gent mes coherent i fidel als seus principis! Posem per eixemple lo que estem patint tots els valencians en el tema de la Llengua...esta gent s’ha erigit ells en guardians i salvapatries dels valencians , jurant-mos i perjurant-mos que soles ells son els que defenen la llengua valenciana, i va i monten la Academia Valenciana de la Llengua ..¡sempre en mijes tintes , sempre volen tindre contents a tots!..¿tant costava dir-li Academia de la Llengua Valenciana?¿Com esperen vostes,senyors que els agarrem en serio? Un home me va dir una vegada :"T’anira be en la vida quan comprengues que no pots tindre a tots contents".

I esta gent,els politics del PP,se´ls ompli la boca defenent la Llengua Valenciana ,i despres consentixen que els nostres fills siguen adoctrinats dia a dia en els barracons prefabricats que ells instalen per que se gasten els meus i els seus diners en fastos i celebracions per satisfer el seu ego , la seua insaciable set de protagonisme , que no li repercutix cap be al poble , i no mes valen per mampendre obres faraoniques que se repartixen ells i els seus amics, que realment son els grans beneficiats de tot este balafiament...i per tot aço, donen molletes als enemics de la llengua chicotetes molletes, troçets de gloria , concessions per tindre´ls callats mentres ells van tapant de formigo tota la Nacio ¿o voste se pensava que organissar el correllengua era gratuït?¿Per que se pensa voste que en tot lo que s’esta destapant el Bloc i els seus socis de IU no furguen mes en la ferida?...Molt facil , s’acabaria la financiacio , i tindrien que ficar els diners de la seua bojaca , cosa que no els interesa ¿no?

El Bloc, el Bloc , tambe tot un exemple de coherencia ...se presenten com la unica alternativa de esquerres possible en la Nacio Valenciana, l’unica d’esquerres i valenciana...¿que vol que li diga?...Este partit es el mateix que va pactar en molts llocs junt en el PP per tirar fora al PSOE...¡ah,si,els del Bloc diuen que els del PSOE no son esquerra pura,que enganyen a la gent ! Tota la rao els done, i per aixo ells , concretament el seu representant Enric Morera , se´n va a Barcelona a recolzar la campanya de Artur Mas a la presidencia de la Generalitat Catalana ¿Com diu, que Mas se presenta per CiU, i que estos representen la burguesia catalana? ¡No,no! ¡Aixo no pot ser,voste està enganyat! ¡Aixo no pot fer-ho un partit coherent com el Bloc , a no ser que vullguera dir que te por que li tallen la mamelleta dels nostres "cosins germans" com diuen ells! Tot un exemple de coherencia....com per a donar-los el vot...

Ixe es el panorama que mos queda en la politica valenciana , per aixo yo recomane el vot per a qualsevol partit que no tinga representacio en les Corts, per que com se veu ,estos que hi han ara no mes fan que enganyar-mos. De veritat que quan dic a qualsevol ,dic qualsevol , per que inclus Esquerra Republicana del Pais Valencia me mereixen mes respecte que tots estos, per que no enganyen a ningu, diuen realment lo que volen i lo que esperen, el que yo no pense com ells no vol dir que no´ls respete, no com estos, que no mes per la mamelleta , la subvencio i el poder seguir vivint sense treballar, son capaços de vendre a sa mare...¡Que no farien en la nostra!

cites

Cómo no va a ser el valenciano un idioma si fue la lengua de un Reino
Lluis Fullana i Mira

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya: