La vergonya del Pepé i les bases del 32

Per Víctor Boné Vidal

Despres de vore, com el PePé, ens sorprenia introduint en les seues llistes a casi una dotzena d´imputats per la trama gürtel, violant aixina el seu propi codic moral intern.

Ara ens sorprenen, en un atre atac a la nostra cultura, un pacte cuinat en la suculenta cuina catalanista de pactes maquiavelics del PePéBloc.

Les bases pancatalanistes del 32 proposades com a BIC, per el PePéBloc a Castello, no son mes que un atre instrument per colonisar nostra terra valenciana en un intent paregut a la "Anschluus hitleriana" dels seus ´Països Catalans´.

Nombrededios y demes dirigents pancatalanistes, es forren les mans de tindre un alcalde "marioneta" que davant qualsevol atac a la nostra identitat, cedix davant estes organisacions que ataquen i violen el nostre estatut de autonomia i la nostra identitat com a poble.

Ya no es d´estranyar que el PePé, ens robe l´identitat, la llengua i la nostra cultura. Pareix que despres de vore com ens han introduït una catalanisacio en les escoles públiques, una AVL dirigida per l´Institut d´Estudis dels Països Catalans, que ens costa 5 millons d´euros a tots els valencians, no en tinguen prou.

Com dia el pare Guinot, el catalanisme es una moda, pero hui a part de ser una moda cara, li tenim que pagar els trages........

* Víctor Boné Vidal, candidat a l´alcaldia de Castello per Coalicio Valenciana de Castello.

* Víctor Boné Vidal, candidato a la alcaldía de Castellón por Coalición Valenciana de Castellón.

cites

Y más ha concedido Dios a Valencia una lengua polida, dulce y muy linda, que con brevedad moderada exprime los secretos y profundos conceptos del alma, y despierta el ingenio a vivos primores, donde le resulta un muy esclarecido lustre.” “Esta lengua formaron de lo mejor que había en la lemosina y por lo que les faltaba recurrieron a las tres lenguas más excelentes de todas las del mundo según antes hemos probado. De la hebrea tomaron... De la griega... De la latina tomaron todos los otros vocablos para hacer que la lengua fuese muy copiosa y tuviese propio nombre a cada cosa por rara que fuese.
Rafael Martin de Viciana

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya: