Per la llibertat d´expressio

Per Assoc. Cult. Cardona i Vives

Davant les ultimes noticies aparegudes en la prensa local de Castello (“Levante” i “Las Provincias”), del passat divendres, 13 d´agost, en les quals s´acusa a nostra associacio de fer unes declaracions, que no havem fet, aixina com d´atacar al ‘nostre idioma’, segons diu el portaveu del grup politic Iniciativa de Castello.

Esta associacio vol fer saber als nostres associats, amics i usuaris de nostra web, que no subscribim els comentaris, opinions i declaracions fetes per atres entitats o particulars que colaboren en nostra web, mantenint el criteri de la llibertat d´expressio.

L´associacio cultural Cardona i Vives, no es nomes el nostre president, som una junta directiva i un colectiu castellonenc prou important en la societat castellonenca i en el nostre Regne de Valencia i en quant al tema llingüistic ho tenim prou clar, nosatros defenem l´autentica i genuina llengua valenciana, que es la que mes s´acosta al parlar del poble valencià, baix la normativa de les Normes d´El Puig de la Real Academia de Cultura Valenciana (RACV).

Castello, 16 d´agost de 2010.

Informacio relacionada

* Noticia apareguda en prensa (Las Provincias, 4.8.2010): El PPCV critica que Cataluña dedique medio millón de euros a “destruir la cultura valenciana”

http://www.lasprovincias.es/20100804/mas-actualidad/politica/ppcv-critica-cataluna-dedique-201008041249.html

* Comunicat d´Accio Regne de Valencia (ARV), 5.8.2010: A l´opinio publica. Declaracio pel respecte dels representants politics.

http://www.cardonavives.com/artdocumentos.asp?id=3251

* Noticia apareguda en prensa local de Castello (Levante, 13.8.2010): Un artículo de Cardona Vives acusa de pancatalanista al PP.

http://www.levante-emv.com/castello/2010/08/13/articulo-cardona-vives-acusa-pancatalanista-pp/730364.html

cites

No es el catala una llengua romanica que sempre haja estat entre les llengües en personalitat propia: tot lo contrari, era considerat com una varietat dialectal de la llengua provençal, i nomes des de fa relativament poc, ha mereixcut la categoria de llengua neollatina independent
A. Badia Margarit

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya: