El GAV dona les gracies per les mostres de recolzament rebudes per part dels valencians

Per Grup d´Accio Valencianista (GAV)

La Junta Directiva del GRUP D´ACCIO VALENCIANISTA vol donar publicament les gracies a tots els valencians que mos han felicitat per l´accio que el passat dissabte 9 de Maig varen protagonisar les nostres joventuts. Poques voltes des de la nomenada “Batalla de Valencia” una accio valencianista ha segut rebuda en tanta unanimitat per la societat, els politics i els mijos de comunicacio valencians.

Quant les JJGAV varen decidir donar resposta directa a l´agravi que el passat 9 d´Octubre volgueren infligir-mos els membres de ERC desplegant una gran bandera quatribarrada independentista al pas de la Real Senyera. En cap moment ho varen fer esperant l´aplaudiment ni les felicitacions, sino que va ser una decisio presa dins de la coherencia valencianista que ha presidit tots els actes del GAV en els seus 32 anys d´existencia.

Per aixo el fet de que la gran Senyera ( mes de 20 metros) que les JJGAV varen fer onejar en la Plaça de San Agustí del Cap i Casal del Regne de Valencia, davant dels nassos de lo pijor del catalanisme de dins i de fora. Haja segut rebut en tal unanimitat, fan d´esta accio un doble motiu de satisfaccio per al GAV. Per una banda el fet de haver pogut contestar tal i com se mereixia a esta gentola, tornant-les la seua provocacio multiplicada i amplificada pel fet de que ells no tingueren lo que n´ha que tindre per a fer-nos retirar la Senyera jagant, (tal i com mosatros si conseguiren el 9 d´Octubre). Per atra la satisfaccio de haver pogut conseguir, encara que siga puntualment, l´unio de tot el valencianisme front a la provocacio que representa tindre que patir any darrere d´any els insults i menyspreus dels catalanistes mes radicals pels carrers de Valencia, sense que les nostres autoritats facen res per a impedir-ho.

Volem felicitar especialment a tots aquells que sense ser socis del GAV colaboraren des d´el primer moment, tant en els preparatius com en la ejecucio d´esta historica accio de resposta. Accio que en el pas del temps alcançara tot el seu valor, quedant dins de l´historia del valencianisme modern al mateix nivell que atres accions historiques, com la cremá de la quatribarrada de l´Ajuntament de Valencia en 1979, o la recient interrupcio de la Provesso Civica del passat 9 d´Octubre, per tal d´impedir que la Real Senyera passara per baix de cap bandera aliena al poble valencià. Accions de les que el GAV, llunt d´avergonyir-se, reivindica com a seues en tot l´orgull d´haver complit en cada moment en els fins i ideals que ho varen fundar el 7 d´Octubre de 1977.

El GAV i especialment les JJGAV volem manifestar aixina mateix la nostra ferma voluntat de continuar lluitant sense complexes de cap tipo, tant des d´el valencianisme cultural, com des d´el valencianisme d´accio, front a tots i cadascu dels que atenten a diari contra la Personalitat Valenciana. Dins de la llegalitat farem l´impossible per a erradicar d´una volta i per totes la catalaniçacio que actualment estem patint en coleges, universitats, mijos de comunicacio i estaments oficials.

Valencia, Cap i Casal del Regne, a 12 de maig de 2009.

cites

Pero es el caso que Valencia no quiere ser otra cosa que Valencia. Su lengua, la valenciana, difiere lo bastante de la catalana para poder permitirse gramática y vocabulario propios
Salvador de Madariaga

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya: