SupermerCAT de revistes catalanes

Per Valencià d´Elig

SupermerCAT de revistes CATALANES en l´Universitat de Valencia. Organisat, patrocinat i soportat per l´Universitat de Valencia, la Generalitat dels condats catalans (antigament "Marca Hispanica" hui en dia principat (sense princep) de Catalunya) i tot un fum de diferents institucions catalanes (entre elles ¿ Endesa ?).

El Supermercat de Revistes a la Universitat de València

L’1, 2 i 3 de desembre es podrà visitar a l’edifici de la Nau de la Universitat de València el SupermerCAT de Revistes en català.

L´Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC) i el Servei de Política Lingüística, amb el suport del Vicerectorat de Cultura, organitzen el SupermerCAT de Revistes a la Universitat de València.

Es tracta d’una fira o «megaquiosc» itinerant organitzat per l´APPEC que reuneix l´actual oferta de publicacions d’informació general i especialitzada escrites en català (on són presents diverses revistes valencianes, algunes de la nostra Universitat: L’Espill, Mètode) i que es difonen arreu del nostre domini lingüístic.

Des de fa deu anys, el SupermerCAT de Revistes ha passat per una cinquantena de poblacions de Catalunya, les Illes Balears i el País Valencià. Ha rebut prop de 600.000 visitants, i ha afavorit la promoció i difusió del sector de la indústria cultural de les publicacions en la nostra llengua. Al mateix temps, el SupermerCAT suposa una plataforma per a activitats culturals i lúdiques durant tres dies: publicacions per a tots els públics, sectors i edats; presència i difusió als mitjans de comunicació locals i nacionals; i activitats musicals, didàctiques i de lleure a cada població. El SupermerCAT és una campanya de promoció continuada per a les revistes en català, que ha generat una dinàmica que engloba mitjans de comunicació, editorials i administracions. 125 publicacions en estands diferenciats, amb un fons superior als 10.000 exemplars.

La fira i les activitats paral·leles estan adreçades a la comunitat universitària (estudiants, PAS i PDI) i als centres d’ensenyament primari i secundari de l’àrea d’influència de la nostra Universitat, però oberta al públic en general.

El SupermerCAT s’instal·larà al claustre de l’antiga Universitat (c/ Universitat 2), i en aquest edifici de la Nau tindran lloc totes les activitats paral·leles: presentació de revistes, taula redona, concerts, activitats per a xiquets...

cites

Es la lengua valenciana la primera lengua romance literaria de Europa, de cuyos clásicos no sólo aprendieron catalanes sino incluso castellanos
Menéndez Pidal

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya: