SupermerCAT de revistes catalanes

Per Valencià d´Elig

SupermerCAT de revistes CATALANES en l´Universitat de Valencia. Organisat, patrocinat i soportat per l´Universitat de Valencia, la Generalitat dels condats catalans (antigament "Marca Hispanica" hui en dia principat (sense princep) de Catalunya) i tot un fum de diferents institucions catalanes (entre elles ¿ Endesa ?).

El Supermercat de Revistes a la Universitat de València

L’1, 2 i 3 de desembre es podrà visitar a l’edifici de la Nau de la Universitat de València el SupermerCAT de Revistes en català.

L´Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC) i el Servei de Política Lingüística, amb el suport del Vicerectorat de Cultura, organitzen el SupermerCAT de Revistes a la Universitat de València.

Es tracta d’una fira o «megaquiosc» itinerant organitzat per l´APPEC que reuneix l´actual oferta de publicacions d’informació general i especialitzada escrites en català (on són presents diverses revistes valencianes, algunes de la nostra Universitat: L’Espill, Mètode) i que es difonen arreu del nostre domini lingüístic.

Des de fa deu anys, el SupermerCAT de Revistes ha passat per una cinquantena de poblacions de Catalunya, les Illes Balears i el País Valencià. Ha rebut prop de 600.000 visitants, i ha afavorit la promoció i difusió del sector de la indústria cultural de les publicacions en la nostra llengua. Al mateix temps, el SupermerCAT suposa una plataforma per a activitats culturals i lúdiques durant tres dies: publicacions per a tots els públics, sectors i edats; presència i difusió als mitjans de comunicació locals i nacionals; i activitats musicals, didàctiques i de lleure a cada població. El SupermerCAT és una campanya de promoció continuada per a les revistes en català, que ha generat una dinàmica que engloba mitjans de comunicació, editorials i administracions. 125 publicacions en estands diferenciats, amb un fons superior als 10.000 exemplars.

La fira i les activitats paral·leles estan adreçades a la comunitat universitària (estudiants, PAS i PDI) i als centres d’ensenyament primari i secundari de l’àrea d’influència de la nostra Universitat, però oberta al públic en general.

El SupermerCAT s’instal·larà al claustre de l’antiga Universitat (c/ Universitat 2), i en aquest edifici de la Nau tindran lloc totes les activitats paral·leles: presentació de revistes, taula redona, concerts, activitats per a xiquets...

cites

Las cualidades de la lengua valenciana son: su brevedad, la abundancia de monosílabos, la suavidad y la cantidad de palabras de origen árabe, griego y latino
Carlos Ros Hebrera

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya: