El GAV denunciarà a Félix Crespo davant la fiscalia

Per Valencia Freedom

El Grup d´Accio Valencianista ha informat este mati que presentarà una denuncia per un posible delicte de prevaricacio contra el regidor de festes de l´Ajuntament de Valencia, Felix Crexpo, per la denegacio “unilateral, caprichosa i injustificada” de la presencia de l´entitat valencianista en Expojove.

El GAV va rebre ahir la denegacio de la seua participacio en esta fira “a tenor de los antecedentes que obran en este servicio de Fiestas y Cultura Popular sobre la documentación de denuncias tramitadas por la Dirección de la pasada edición Expojove 2009 contra su entidad” de les quals el Grup d´Accio no te ni la mes minima constancia i de les que dubta de la seua autenticitat. Segons Manuel Latorre, Presidente del GAV, ”no son mes que pur artifici burocratic per tal d´impedir la presencia del valencianisme en l´actual edicio d´Expojove”.

Per al president del GAV, “front a la presencia didáctica que te la nostra entitat en totes les edicions anteriors i de l´exit del nostre stand, es troba un ajuntament que busca la máxima uniformitat lúdico-cultural en Expojove, impedint a les persones i entitats que defenguem posicions, simplement diferents, la divulgacio de les nostres idees i la promocio d´activitats ludiques en formato reivindicatiu dels signes d´identitat valencians”.

Per a Latorre “L´exit del nostre stand es basa en una identificacio entre els chiquets i els simbols propis de la nostra cultura valenciana, fent dels nostres tallers no a soles un mig de diversio sino, també, un acte d´expresio de la nostra valencianitat. I es, precisament aço, lo que li molesta a l´Ajuntament de Valencia que, llunt de fer una fira participativa d´associacions i entitats, vol simplement que siga el reflexe d´una societat burocratisada i de pensament uniforme”.

Per a finalizar, el GAV advertix que estos actes d´intolerancia política l´unic que poden provocar es la resposta que es mereixen i, de moment, vaja per davant la nostra denuncia per un posible delicte de prevaricacio contra la llibertat i el tracte discriminatori cap al valencianisme, mentimentres Felix Crespo si permitix la presencia de conegudes entitats pancatalanistes en Expojove”.

Fonts:

http://www.valenciafreedom.com/web/modules.php?name=News&file=article&sid=3832&mode=&order=0&thold=0

http://www.valenciafreedom.com/web/modules.php?name=News&file=article&sid=3833&mode=&order=0&thold=0

http://www.valenciafreedom.com/web/modules.php?name=News&file=article&sid=3842&mode=&order=0&thold=0

cites

L´individualitat de la llengua valenciana dins de la familia de les llengües occitanes, cap que tinga una mija cultura, la pot posar en dupte.
Manuel de Montoliu

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya: