UV a favor de la Llengua Valenciana

Per Unio Valenciana

Es cert que l’esquerra “valenciana”, en tants diners com te, remeneja molt pronte a la seua gent per a dir qualsevol cosa. Lo que siga, en tant de tindre una noticia que puga traure el seu mig de comunicacio. Ya ha eixit que la senyoreta Pajin, està buscant relleu a Jorge Alarte… Atra es que lo que propaguen siga veritat. Tot pels diners.

Levante-EMV ha publicat que “todos los sindicatos y los partidos, excepto el PP se adhieren a la iniciativa” d’una nova plataforma. “Sí al valencià”. ¿No saben que es el PP qui està fent tot lo possible per a que “el seu” valencià, estiga a l’orde del dia en el carrer i ents?

UNIO VALENCIANA desmentix esta noticia, puix mai s’ha adherit i mai s’adherirà ad esta plataforma. Ya no son “todos los partidos”. Pareix mentira que encara que ya tenen oficialisat “el seu” valencià, continuen en la mateixa canço. ¿Sera que encara no ho tenen clar?

El poble valencià te molt clar que el valencià oficialisat pel Govern Valencià i que vol esta esquerra “valenciana”, que no valencianista, conjuntament en les associacions catalaneres subvencionades des del nort del nostre Regne i que tenen la seua seu en el nostre territori sense anar mes llunt, des del balco d’una d’elles despenjaren una bandera catalanista un 9 d’octubre molt proxim-, encara que li vullguen dir valencià, no es la nostra LLENGUA VALENCIANA.

Quan parles en la gent del carrer, sents que no parla com s’està ensenyant als nostres chiquets en el colege ni com els politics que tenim diuen que s’ha de parlar o escriure. La gent ho rebuja. El poble valencià demana llibertat, tambe d’expressio, per a la nostra LLENGUA VALENCIANA. El poble valencià demana parlar en LLENGUA VALENCIANA.

Ho demana el poble valencià, ho demana UNIO VALENCIANA.

Regne de Valencia, 10-03-2010

Gabinet de Comunicacio d´Unio Valenciana
prensa@uniovalenciana.org www.uniovalenciana.org
Telf. 963 530 444 // 695 913 786
Plaça de l´ Ajuntament, 13-2
46.002 Valencia ciutat

cites

Pero es el caso que Valencia no quiere ser otra cosa que Valencia. Su lengua, la valenciana, difiere lo bastante de la catalana para poder permitirse gramática y vocabulario propios
Salvador de Madariaga

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya: