El catalanisme infiltrat dins de les Corts valencianes

Per Jaume de la Serra

De com els catalanistes s´infiltren dins de les institucions valencianes davant dels nassos de tots els politics "valencianistes" que mos governen (o que mos "administren" al seu interes) demostrant que son uns incompetents a l´hòra de defendre els interessos del pòble valencià.
A continuacio, lo que apareix en la pagina web oficial de les Còrts
valencianes:

------
CORTS VALENCIANES (web)
http://www.cortsvalencianes.es/contenido.jsp?id_nodo=4071&&&keyword=&auditoria=F

"Conoce las Cortes > Paseo por la historia"

"No es una casualidad que el origen de las Cortes fuera coetáneo al origen mismo del reino de Valencia, como estado autónomo dentro de la Confederación Catalano-Aragonesa..."
...

"Del año 1645 se tiene noticias de las últimas Cortes celebradas en Valencia antes de que el decreto llamado de Nueva Planta, del año 1707, aboliese en bloque el derecho valencia como consecuencia de la conquista del país por el ejército del rey Felipe V..."
------


¿ CONFEDERACIO CATALANO-ARAGONESA ?
¿ PAIS ?

Sr. Camps, me dirigixc a voste perque m´han dit que té cèrta "ma" dins de les Còrts valencianes (¿ o deuríem dir "Còrts catalano-valencianes ?). Li pregue que, en molt de tacte i sobre tot demanant les còses per favor, li diga a qui hi haigga fet la pagina web de les Còrts que lo de "confederacio catalano-aragonesa" i "país" [valencià] es terminología falsa i/o desnaturalisaora escampà pel catalanisme imperialiste agressor del pòble valencià, i que els tèrmens corrèctes son "Corona d´Arago" i "Reine", a vòre si l´encarregat d´escriure tota eixa morralla propagandistica veu be el canviaro. Si veu que l´assunt es un poquet delicat i que li podría caure un paquet si òbri el pico, no es preocupe, déixeo estar, pos no volem que el tiren a voste al carrer i se quede sense la paga p´a la vellea (¿ o es diu bellesa ?). Ya mos apanyarem els valencians com pugam, total ¿ qué més dona si som valencians, catalano-aragonesos o polacs si dins de les nostres Còrts "catalano-aragoneses" no parla en Valencià ni el Tato ?

Pos aço, Sr. Camps, voste continue agranant (p´a sa casa o chalet) i no perga la sòn, que mosatros ya estem apanyats en pòca ròba (i molt de furt).

cites

Los mallorquines hablan una lengua que es tan antigua como el inglés y más pura que el catalán o el provenzal, sus parientes más cercanos.
Robert Graves

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya: