Unio Valenciana denuncia la colaboracio de lŽAjuntament dŽAlcàsser en grups independentistes pro catalanistes

Per Unio Valenciana

El Consell Local dŽ Unio Valenciana dŽAlcasser, per boca del seu President Local Carmelo Romaguera, denuncia la colaboracio que lŽAjuntament dŽAlcasser, governat pel Partit Popular, està prestant en entitats independentistes pro catalanistes, en este cas lŽentitat MAULETS, en contra dels principis que diuen que defenen el seu partit en tot el territori valencià.

L’escut de lŽAjuntament dŽAlcasser apareix al costat del logotip de MAULETS en el cartell de presentacio del nou disc del grup NAIA que tindra lloc el divendres 12 de febrer en el Centre Cultural dŽAlcasser.

Segons les manifestacions del President Local d’ Unio Valenciana, “estem totalment a favor de que lŽAjuntament dedique recursos a promocionar gent dŽAlcasser en qualsevol manifestacio artistica, pero pensem que lŽactual govern del PP no pot mesclar l’institucio en entitats com MAULETS. Pense que aixo no reflexa el sentir del nostre poble”.

“Li he demanat a lŽalcaldessa dŽAlcasser, Remedios Avia, que rectifique eixa colaboracio. MAULETS es una entitat que es definix com a independentista pro països catalans, i parla dŽuna terra represaliada i oprimida per lŽestat espanyol. No se si lŽactual govern del Partit Popular pensarà igual com per a colaborar junt en ells”.

http://www.pjvalencianista.org/forum/uv-denuncia-la-colaboracio-de-l-ajuntament-d-alcasser-vt2006.html

cites

Los mallorquines hablan una lengua que es tan antigua como el inglés y más pura que el catalán o el provenzal, sus parientes más cercanos.
Robert Graves

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio dŽEscritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya: