Incidents 9 d’octubre 2009

Per Plataforma Jovenil Valencianista

Incidents 9 d´octubre de 2009

Un any mes milers de valencians nos hem reunit per a rendir honors a la nostra Real Senyera. Com cada 9 d’octubre, tots els valencians, i en especial, els valencianistes tenim una cita en la Plaça de l’Ajuntament de Valencia Ciutat per a demostrar l’orgull que sentim per ser com som, valencians i nomes valencians.

No obstant, la Plataforma Jovenil Valencianista (PJV) ha de llamentar els incidents ocorreguts ahir de mati despres de la baixada de la Real Senyera, quan diversos individus d’ultra-dreta espanyolista han agredit ad alguns dels nostres socis.

La PJV vol denunciar la passivitat de les forces de seguritat davant esta agressio, puix que no han fet res per evitar-la, encara que ya havien segut avisades. De la mateixa manera, la directiva de la PJV vol manifestar la seua repulsa per l’us de la violencia d’estos grups fascistes que no respecten la diversitat d’opinio. I que actuen en contra dels simbols valencianistes, com la Real Senyera o l’estrelada valenciana.

A pesar d’estos incidents aïllats, la Plataforma Jovenil Valencianista vol agrair la participacio dels seus socis i simpatisants. Ademes, tambe ha d’agrair el treball d’organisacio i colaboracio de totes les entitats i associacions que construixen el valencianisme i la Nacio Valenciana.

En la Nacio Valenciana, a 10 d’octubre de 2009.

Plataforma Jovenil Valencianista.

cites

Es la lengua valenciana la primera lengua romance literaria de Europa, de cuyos clásicos no sólo aprendieron catalanes sino incluso castellanos
Menéndez Pidal

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya: