FIMEL 2006 ¿plural?

Per GAV

Els mateixos que aniran i que van tots els 9 d´Octubre i 25 d´Abril per la vesprada a manifestar-se a favor dels “Països Catalans”, els mateixosque reneguen de tot lo nostre, de tot lo valencià, que diuen que parlemcatalà, els que no volen a nostra Real Senyera catalogant la part blava icoronada com un drap afegit, els que exalten per mig de vixques a “TerraLliure”, els del “correllengua” ¿quina llengua? la valenciana no, els quese senten com a catalans del sur, els que nos nomenen “Pais Valencià” sentpijorativa esta denominacio.

¿Son els mateixos que nos han denegat participar en la fira d´enguany fent valencianisme de l’autentic i no del subproducte del català que nos torradia a dia en TV, radio, diaris, politica, “cultura” i com no en lesescoles i universitats de tot lo Regne de Valencia?.

Molts, a l’igual que nosatros en el GAV (Grup d´Accio Valencianista)tindran molt clara la resposta.

Nos asseguraren que tenien stand disponible per a nosatros, pero a les poques hores i una vegada donada la documentacio ya no era aixina, apartir d´eixe moment, tot han segut llargues en lloc d´explicacions. Segurament diran que fem politica, pero lo que fem es defendre i promoure lo valencià i aixo no es politica, es patriotisme.

La llibertat d´expressio ha segut despreciada i vetada pel Molt Catalaniste Alcalde, el ¿senyor? Ahuir al front de la Regidoria de FomentEconomic de Meliana.

I volem dir-los una cosa mes, en esta terra la paraula de les persones es molt important o ho era, i una persona sense paraula, ni estava ben vista,ni era de fiar, ni valia per a res.

Desperta Ferro, desperta poble valencià

cites

...me atrevire expondre: no solament de lengua anglesa en portoguesa. Mas encara de portoguesa en vulgar valenciana: perço que la nacio don yo so natural sen puxa alegrar...
Joanot Martorell (1413-1468)

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya: