Un nou atentat catalaniste: Google dels països catalans

Per El Palleter

El buscaor mes famos d´Internet, Google, tampoc ha fugit dels tentaculs del pancatalanisme. L´ultim atentat als valencians i balears ha segut un portal de Google dels "països catalans", una mostra mes de l´imperialisme i totalitarisme pancatalaniste consentit i alenat pels governs "populars" valencià i balear.

 El Google pancatalaniste fa servir el servici de redireccionament web de http://www.ppcc.cat/. El domini ppcc.cat esta registrat a nom de Jordi Tarrida i Checa. Si voleu avisar a Google per denunciar que els panques estan utilisan el seu nom en fins politics podeu escriure a la següent direccio Awords-policy-euro@google.com

La pagina esta incumplint casi totes les condicions de Google per poder utilisar la seua marca. Dins dels usos prohibits estan:

  •  Mostrar una marca de Google como el elemento principal de la página web.
  •  Mostrar una marca de Google de modo que dé a entender la existencia de una relación comercial o de filiación con Google, o que Google apoya o patrocina dicha página, o que pueda razonablemente interpretarse que Google o el personal de Google han creado el contenido editorial o se responsabilizan de sus opiniones.  
  •  Mostrar una marca de Google de modo que, según criterio exclusivo de Google, pueda parecer engañosa, difamatoria, ilegal, calumniosa, despectiva u obscena, o de dudosa reputación para Google.
  •  Mostrar una marca de Google en un sitio web que viole cualquier ley o normativa.
  •  Incluir o duplicar páginas de Google (incluida la página que aparece al pulsar el logotipo o el cuadro de búsqueda de Google).
  •  Eliminar, distorsionar o alterar cualquier elemento de una marca de Google.


En un articul publicat per “El confidencial digital” es comente que Google ha ficat en mans del seus advocats la falsificacio pancatalanista del seu servici. En el mateix articul la empresa dominis.ppcc.cat respon al entrevistaor dien que no es fa responsable del contingut de les seues planes. Aço es fals. Cuan es crea una nova redireccio en ppcc.cat es precis acceptar unes condicions. En el punt 2.2 de les condicions queda prohibit les planes que “Es facin passar per la web d´alguna associació, organisme, entitat o persona física, provocant danys i/o enganys al visitant.” Per tant la responsabilitat no recau a soles en el autor de la plana sino tambe en dominis.ppcc.cat.

cites

...me atrevire expondre: no solament de lengua anglesa en portoguesa. Mas encara de portoguesa en vulgar valenciana: perço que la nacio don yo so natural sen puxa alegrar...
Joanot Martorell (1413-1468)

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya: